Horoszkóp

Így hat rád az október 31-i telihold, Mérlegtől – Halakig

Halloween estéjén a világ minden időzónájában látható lesz a telihold. A misztikus és ritka esemény minden csillagjegy számára változást hoz.

A 19 évente felbukkanó esemény kék hold is egyben – így hívják azt a csillagászati eseményt, amikor egy hónapban kétszer következik be a telihold. A természet is behódol a jelenségnek, hiszen a hold mozgatja az óceánok végtelen tömegét. Az emberi test ugyanolyan arányban áll vízből, akárcsak a bolygónk. Miért ne lenne éppen ránk hatással? Az októberi különleges hold ezt hozza az egyes csillagjegyeknek.

telihold

Fotó: Pixabay

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A hold energiája olyan hatással lesz rád, hogy hegyeket is képes leszel megmozgatni. Magánéleti problémák, vagy a legkeményebb üzleti tárgyalás – mindent megoldasz, és jól jössz ki belőle. Ez az időszak alkalmas, hogy meghozz olyan nagy volumenű döntéseket, amik az egész életedre kihatnak. A lehető legkevesebb alvással húzd ki a telihold napját, hogy minél több jót bezsebelj.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Sajnos neked nem a szerencsehozó arcát mutatja a telihold. Az utóbbi időben túlhajszoltad magad, és semmi lehetőséget nem adtál testednek-lelkednek a feltöltődésre. Így a kék hold hatása alatt lehet, hogy összeroppansz. Tetszik vagy sem, eljött a változás ideje. Ha még nem késő, azonnal kezdj megelőző munkába, töltekezz és gyűjtsd az energiát. Ha nem teszed most meg, darabokra hullasz szét.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A szerelem a legváratlanabb időben és helyen érkezik. A magányos szívet adtad elő eddig, és ha nem is tervezted, elérkezett az idő a szerelemre. Hiába menekülsz előle, és hiába teszel úgy, mintha az érzelmed húrjai meg sem pendültek volna. De ez nem fog sokáig tartani. Hamarosan összezavarodsz, és rájössz: igazából ez nagyon is jó neked. És kezdődhet egy új fejezet az életedben.

Bak (december 22. – január 19.)

Számodra az októberi hold a családdal kapcsolatos pozitív változásokat hozza el. Közel kerülsz valakihez, akit rég szem elől veszítettél, vagy egy évek óta húzódó vitára kerül pont. A család fontos neked, ennek most az égiek kedveznek. Annak is, hogy otthont találj. Akár házat veszel vagy lakást, akár költözöl, ez most mind gördülékenyebben megy majd a teliholdnak köszönhetően.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ne hagyd magad elragadtatni a hirtelen ötletektől! A telihold nem kedvez az impulzív döntéseidnek. Higgadj le, bármi is történik, és gondold át, mielőtt cselekszel. Meg kell találnod a belső békédet, hogy minden helyzetből a legjobbat hozd ki. Számos nehéz helyzetben találod még magad. Ne engedd, hogy a romboló hatású stressz eluralkodjon elcsendesedett elmédre, amiért kemény munkával megküzdöttél.

Halak (február 19. – március 20.)

Te is egyike vagy azoknak a csillagjegyeknek, akik anyagi változást várhatnak a teliholdtól. Minden bizonnyal most olyan pénzügyi helyzetbe kerülsz, amivel valóra válthatod a régóta dédelgetett álmaidat. A bejövő pénzt mindenképpen el fogod költeni (ha másra nem, imádott szórakozásod, a shoppingolás lesz segítségedre), de ha már úgyis költekezel, akkor inkább fektesd a pénzt valami igazán értékes, tartós dologba.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top