Horoszkóp

Ezekkel a nyalánkságokkal lepd meg a tűz jegyeket

Fellobbanó érzelmek, lelkesedés, és pozitív szemléletmód jellemzi a tűz jegyűeket. Természetesen a kedvenc desszertjeik is hűen tükrözik személyiségüket.

Kos, Oroszlán, Nyilas. A tűz jegyű csillagjegyek lobbanékonyak, találékonyak, szabad szellemek. De hiába hozza őket össze a tűz elem, mindhármójuknak megvan a maga sajátos jelleme, ami segítségedre lehet, ha vendégül várod őket. Mi lehet számukra a tökéletes desszert? A csillagok ebben is utat mutatnak!

mogyoróvajas

Fotó: Unsplash

Kos – mogyoróvajas falatok

A Kos telis-tele van energiával, és folyamatosan tervez valamit. Sajnos a Kos jegyű ember sokszor annyira rohanásban van két nagyon fontos találkozó között, hogy egyszerűen nem jut ideje kényelmesen, élvezettel elfogyasztani a desszertet. Így a legjobb édesség számára, amit fel tudna kapni, és magával vinni. Aztán, hamm gyorsan elfogyasztani. Mint például a mogyoróvajas falatok. De kedveli a jégkrémet, és a csokis karamellát is. Mivel nem izgatja a desszert külseje, ha megleped őt, nem kell pepecselned a hosszas és tökéletes tálalással. 

macaron

Fotó: Pixabay

Oroszlán – macaron minden mennyiségben

Az Oroszlán imádja, ha minden szempár őrá szegül, és így van ez a sütemények esetében is. Valami szépségeset választ, amit olyan élvezettel és elegánsan fogyaszt, hogy közben már készül is a fotó, amit rögtön posztol. Szóval az Oroszlánnak nem csak a változatos ízekkel hízeleghetsz, hanem a szemet gyönyörködtető desszerttel. Éppen ezért tökéletes a macaron: sok gyönyörű színárnyalat, és varázslatos ízek, ráadásként egy csinos dobozban. Ha mégis valami mást választanál neki, egy csodaszép pisztácia-citrom tortacsoda is megteszi.

mangó

Fotó: Pixabay

Nyilas – az egzotikus ízek szerelmese

A Nyilas szereti a kalandokat, az egzotikus országokat. Ha megkérdezed, mi a kedvenc desszertje, valószínűleg valami ismeretlen nevű édességről mesél, amit egy távoli helyen, számodra ismeretlen gyümölcsből készített egy helyi nénike. Mivel egy ilyen kedvencet nehéz túlszárnyalni, a legjobban teszed, ha egy egzotikus gyümölcsből készítesz valami nagyon egyszerű, de igazán ütős ételt. Ami ennek teljesen megfelel, az a mangómorzsa. A gyümölcs kiválasztása lényeges, mert fontos, hogy ízes legyen. Ha megízleli az első falatot, számos utazása emlékét idézed föl neki. Ha pedig nincs mangó, egy sima csokitorta ugyanúgy ízleni fog neki. Csak nem a világ messzi pontját, hanem az édes gyermekkort juttatja majd eszébe.

(via TheTalko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top