Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. október 27. – november 2. – A siker rajtad áll

Jobbnál jobb ötleteid támadnak, állj ki mellettük, tervezz és vidd véghez - mindebben segítenek az égi erők.

Az angyalok ezen a héten és valójában bármikor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így minden esetben meg kell őket kérned, hogy segítsenek, támogassanak téged. Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyalok támogatását, jeleit. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek boldoggá tenni az életedet. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Kos

Az angyalok üzenete szerint el kellene engedned a múltat. Ha nem tudod, hogyan tedd meg, hogyan engedj el, bármikor kérheted a segítségüket, a támogatásukat. Nagyon sokat léphetsz előre a fejlődésedben, ha túllépsz mindazon, amin már nem lehet változtatni. Bocsáss meg magadnak, s bízz benne, az idő minden sebet begyógyít.

Bika

Az angyalok üzenete szerint ezen a héten mindenképpen érdemes végiggondolnod, hogy mi mindenért érezhetsz hálát. Ha jól belegondolsz, valójában mindened megvan. Anyagilag rendezett az életed, sikeres vagy a munkádban, jól boldogulsz az életedben. Te bármit meg tudsz magadnak teremteni. Legyél elégedett, s az áldást is megkapod.

Ikrek

Az angyalok szerint minden megvan benned, és minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy megoldhasd azt a feladatot, ami most a leginkább foglalkoztat. Érdemes a problémára rejtvényként tekintened. Olyan fejtörőre, amit okosan és a hiteddel ki tudsz találni. Minél nehezebb a megoldás, annál nagyobb sikert érzel, amikor a végére jutsz…

Heti angyalhoroszkóp

Vár rád a siker (Fotó: Pixabay)

Rák

Az angyalok üzenete szerint nagyon sokat vállalsz magadra, túl sok mindent akarsz egyedül megoldani. A segítség neked is jár, de vajon el tudod fogadni? Kérd bátran az angyalok támogatását ezen a héten, s ők csupa olyan embert küldenek hozzád, akik önzetlenül segítenek téged. Ne feledd, csak magadnak kell megfelelned…

Oroszlán

Megvan hozzá minden képességed és tehetséged, hogy igazán nagy dolgokat vihess véghez. A jó munkához ugyanakkor időre és energiára van szükség. Engedd szabadjára az alkotói, művészi érzékedet. Ha kéred az angyalokat, ők örömmel küldenek hozzád olyan támogató partnert, aki segít átlépni a nehézségeken.

Szűz

Az angyalok arra biztatnak téged ezen a héten, hogy állj ki mindamellett, amiben valóban hiszel. Ne hagyd senkinek, hogy megingasson az elképzeléseidben. Jó úton haladsz a siker felé. Az égiek támogatását élvezed. Most nagyon sok fontos tapasztalatot is gyűjthetsz, s persze az önbizalmadat is erősítheted a pozitív visszaigazolásnak köszönhetően.

Mérleg

Az angyalok szerint a terveid a lehető legjobban alakulnak, akár már ezen a héten is. Még ha most úgy érzed, hogy egy helyben topogsz, a siker nem várat magára túl sokáig. Az idő persze relatív, ami számodra hosszúnak tűnik, az az égben röpke pillanat. Legyél kitartó, és bízz önmagadban. Szakmai és pénzügyi siker előtt állsz.

Skorpió

Az angyalok üzenete szerint a siker csakis rajtad áll múlik. Ehhez persze előbb le kell győznöd magadban a félelmeket. Nyisd ki a szemed, hogy megláthasd a valódi lehetőségeket. Ha kéred, az angyalok segítenek és súgnak neked, hogy a kezedbe vehesd az irányítást. Már ezen a héten rájöhetsz, hogy mennyire erős a lelked…

Nyilas

Ezen a héten jobbnál jobb ötleteid támadnak. Figyeld hát a megérzéseket, a gondolataidat tudatosan, az angyalok inspirálnak most téged. Nagyon jó úton haladsz, ne engedd, hogy az akadályok megállítsanak téged. Az angyalok segítenek mindenben, csak kérned kell őket. Most a kommunikációs problémákat is helyrehozhatod. Érdemes megtenned!

Bak

Nem vagy igazán könnyű helyzetben, de sokat segítesz magadon, ha meghozod azt a döntést, amit jó ideje halogatsz. Az angyalok szerint picit túlgondolod a problémát. Csak kérned kell tőlük, s ők örömmel segítenek tisztán látni. Kompromisszumokra persze szükséged lesz, de hamarosan rájössz, hogy ezt most igazán megéri megtenni…

Vízöntő

Az angyalok üzenete szerint nagyon sok minden történt veled az elmúlt időben. Talán meglehetősen sok stressz ért, s ezért most különösen fontos, hogy többet aludj, pihenj, lazíts. Szükséged van a szabadságra, az önállóságra is. Ha lehetséges, meditálj mindennap. A pontos megérzések akkor érkeznek, amikor csendes és nyugodt az elméd, a lelked.

Halak

Olyan helyzetet hoz ez az októberi hét, amikor a bölcsességedre, a megfontoltságodra nagy szükséged lesz. Az angyalok segítenek neked a legjobb döntést meghozni, csak kérned kell tőlük. Őszinte és nyílt beszélgetésre számíthatsz, de ehhez neked is ugyanígy kell hozzáállnod a problémához, a másik emberhez. Sikerülni fog, hidd el!

 

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top