nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek beilleszkedés

5 csillagjegy, akik villámgyorsan beilleszkednek a társaságba

Bemutatjuk a könnyen barátkozós csillagjegyeket, akik pillanatok alatt megtalálják a helyüket a társaságban.

Az egyik legszerencsésebb tulajdonság az, ha valaki könnyen képes beilleszkedni szinte bármilyen csapatba. Mivel az ember szociális lény, ezért a következő csillagjegyeknek különösen jó, hogy úgy születtek, hogy villámgyorsan barátkoznak össze a legkülönbözőbb embertípusokkal.

Rák, az érzékeny

A Rák képes arra, hogy ráérezzen a másik ember lelkiállapotára, annyira érzékeny csillagjegy. Vele nem kell attól tartanod, hogy konfliktusba keveredtek, mert tudja, hogy nincs értelme vitatkozni, és hisz abban, hogy attól szép a világ, hogy különbözőek vagyunk. Szerinte mindenki törődjön a maga dolgával, jelszava az „élni, és élni hagyni”, esze ágában sincs beleszólni mások életébe. A Rák a társaságban a béke szigete lesz, aki csak pozitív hatással van a környezetére.

Mérleg, a békés

Senki sem utálja annyira a veszekedést és a kavarást, mint a Mérleg. Bár egy csendesebb és szégyenlősebb jegyről van szó, mégis képes gyorsan beilleszkedni a társaságba, ugyanis annyira keresi a békét és a boldogságot, hogy még véletlenül sem akar megbántani senkit. Ha jó hallgatóságot szeretnél, aki értő figyelemmel fordul feléd, akkor akarsz egy Mérleget a baráti társaságba.

Melyek a társaságkedvelő csillagjegyek?

A társaságkedvelő csillagjegyek (Kép: Unsplash)

Oroszlán, a szórakoztató

Az Oroszlán a társaság középpontja, aki mindig kapható egy jó mókára. Nem könnyű vele összeveszni, gyorsan túl tud lépni a nézeteltéréseken, és újra a legjobb barátságban lenni a legnagyobb veszekedés után is. Nem hagyja, hogy tönkremenjen egy barátság, tesz azért, hogy életben tartsa maga körül a szeretetet, és rendkívül szórakoztató a társasága.

Nyilas, az optimista

Az egyik legoptimistább csillagjegy a Nyilas, az egész univerzumban nincs párja. Imádja kiélvezni a pillanatot, és mindenáron elkerüli a drámákat. Ő nem lesz pletykafészek, és bár mindenről megvan a maga véleménye, azt nem erőlteti rá másokra. Tudja, hogyan vidítsa fel a környezetét, ezért remek társaság lesz a barátok között.

Ikrek, a nyugis

Az Ikrek a tökéletes mintapéldánya a csacsogó barátnak, aki mellett sosem lesz egy unalmas pillanatod sem. Bármikor hajlandó kimozdulni, és imád nagy társaságban oldódni. Megtalálja a hangot a legtöbb csillagjeggyel, könnyen felveszi a társalgás fonalát, ezért ismeretlenül is azt érzed pár perc után, mintha a legjobb haveroddal beszélgetnél.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top