Horoszkóp

Ettől a tulajdonságtól szabadulj meg, hogy boldog legyél

Ha azt hiszed, tökéletes vagy, most csillagjegyed segítségével görbe tükröt tartunk eléd. Mindenkinek van néhány jellemvonása, ami nélkül könnyebb lenne az élete – és másoké is. 

Ha felismerted magadban, hogy min kéne változtatnod, már egy nagyon nagy lépésen túl vagy. Ha még nem, csillagjegyed segítségedre van, hogy meglásd a lényeget. Őszintén gondold végig, mi szükséges a változáshoz. Ha nagyon akarod, de nem vagy biztos benne, hogy menni fog, kérd a barátaid, vagy szakértő segítő támogatását. Az önismeret csodálatos dolog, és ha belevágsz, csak a fejlődés felé vezet az út.

boldog

Fotó: Unsplash

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szilárdan meg vagy győződve róla, hogy senki nem tudja olyan jól csinálni a dolgokat, mint te. Addig nem is engedsz másokat próbálkozni, amíg nem a te elvárásaid szerint cselekednek: azaz tökéletesen. Ez a tökéletesség-mánia sajnos a boldogságodba kerül. Folyamatosan elégedetlen vagy, akkor is, ha minden kitűzött célt elértél már. Ez a negatív hozzáállás nyomot hagy a személyiségeden. Nézz végig az életeden! Rengeteget tettél már le az asztalra, és olyan sikereket értél el, hogy büszkének kell lenned magadra. Ráadásul, ezzel a kitartással és erővel, ami neked van, csakis felfelé vezet még az út. De tanuld meg elfogadni, hogy nem mindig a tökéletes a legjobb.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Meglepő módon a keményfejűség az a jellemvonásod, ami távol tart a boldogságtól. Leginkább a hibák terén vannak nehézségeid, vagyis a felvállalásukkal. Kiválóan észreveszed őket, de ragaszkodsz hozzá, hogy te semmiről nem tehetsz, amikor elkezdenek a dolgok összeomlani. Ilyenkor azzal oldod meg a problémát, hogy keresel valaki mást, akit hibáztatni lehet. Ez egy igen csúnya vonásod, amivel sokszor megbántod a körülötted lévőket. Ha valóban változtatni szeretnél az életeden, fel kell hagynod ezzel a semmire nem vezető makacssággal. Ahhoz, hogy boldog legyél, nem szükséges, hogy mindig igazad legyen. Ha pedig elbaltázol valamit, vállald fel nyugodtan. Nemhogy nem dől össze a világ, becsülni is fognak az őszinte felelősségvállalás miatt.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Boldogságod útjában a hiszékenységed áll. Naiv vagy, mindent elhiszel, amit mások mondanak neked. Képes vagy bármilyen eszeveszett teóriát vagy összeesküvés-elméletet bevenni, és nem kell megerőltetni magát a mesélőnek. Könnyen elhitetnek veled a környezetben élőkről is csúnya pletykákat, mert nem akarsz konfrontálódni senkivel, így inkább nem feszegeted, mi is az igazság. De leginkább az hátráltat a beteljesülésben, hogy magaddal sem vagy őszinte. Nem vállalod fel a véleményedet, és inkább helyeselsz, mint vitába menjél. Meg kell erősödnöd, és bíznod magadban, hogy a te véleményed is számít. Ha eljutsz erre a pontra, elégedett leszel az életeddel is.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A világhoz való hozzáállásod okozza a problémát: nem is te állsz hozzá, a világ álljon hozzád. Van egy nagyon fontos dolog az életben, ha jelen akarunk lenni másokéban is, de ezt te aligha ismered. Úgy hívják, kompromisszum. De annak, hogy ilyen vagy, mélyen gyökerezi az oka – nem tudod mindig pontosan, mi az, ami jó neked. Sokszor kiderül, hogy bizony meg kellett volna fogadni valakinek a tanácsát, vagy számba venni a véleményét. És nem csupán a boldogságodról van szó, de ha a szeretteid elpártolnak tőled, mert képtelen vagy bárkivel együttműködni, nagyon magányos leszel. Kezdd el a változást mielőbb, és meglátod, hamarosan jobban érzed majd magad, és eljön a várva várt boldogság is.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top