nlc.hu
Horoszkóp

Ellentétes csillagjegyek

Ezek a csillagjegy-párosítások bizonyítják, hogy az ellentétek tényleg vonzzák egymást

A most következő csillagjegy-párosítások személyisége ugyan ellentétben áll egymással, azonban a kapcsolatuk éppen ettől lehet kimondottan működőképes.

Kos-Mérleg

Míg a Kos impulzív, spontán és meglehetően végletes, addig a Mérleg átgondolt és az egyensúlyra törekszik. Amikor azonban ez a két ellentétes csillagjegy találkozik, a szikra mégis fellobban. A Mérleg megtaníthatja a Kosnak, hogyan legyen kevésbé önző és önfejű, míg a Kos megmutatja a Mérlegnek, miképp legyen lendületesebb és magabiztosabb. Mindeközben megadják egymásnak a megfelelő tiszteletet és mozgásteret, éppen ettől annyira működőképes a kapcsolatuk.

Az ellentétek vonzzák egymást

Az ellentétek vonzzák egymást (Illusztráció: Getty Images)

Szűz–Halak

A Szűz és a Halak világképe élesen eltér egymástól. Míg a Halak rendkívül érzékeny és előszeretettel barangol, mi több, gyakran egyenesen elvész a fantázia világában, addig a Szűz gyakorlatias, elemző és két lábbal áll a valóság talaján. A kapcsolódási pont kettejük között viszont éppen ebben keresendő: a Halak ugyanis nagyon kreatív, míg a Szűz erőssége a kivitelezés, mindezeket pedig kölcsönösen csodálják is egymásban. A Halak bátran tervezgethet, álmodozhat Szűz párja mellett, akinek pedig mindig van javaslata a tervek megvalósítására. Ez adja a kapcsolatuk dinamikáját.

Rák–Bak

Míg a Rák szülötteinek lételeme a család, az otthonteremtés, addig a Bak hajlamos elsősorban a munkájára, a kötelességeire koncentrálni. E két ellentétes csillagjegy találkozása éppen ettől olyan szerencsés. A Bak ugyanis képes rá, hogy megteremtse az anyagi feltételeit és a gyakorlati alapjait annak az otthonnak, melyben a Rák aztán kibontakozhat. Kapcsolatuk kulcsa lényegében a munkamegosztás, és még ha ez nem is hangzik kimondottan romantikusan, a valóságban nagyon is működik. A Bak ráadásul rengeteget lágyul és érzelmileg elérhetőbbé válik a Rák mellett, míg a Rák ambiciózusabban viselkedik Bak párja oldalán. 

via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top