nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2020. november 24–30. – Mit kívánsz magadnak?

Bármit megvalósíthatsz, bármit elérhetsz. Gondolkodj pozitívan, bízz a saját erődben és az angyalok is segíteni fognak.

Az angyalok ezen a héten és valójában bármikor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így minden esetben meg kell őket kérned, hogy segítsenek, támogassanak téged.

Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyalok támogatását, jeleit. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek boldoggá tenni az életedet. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Heti angyalhoroszkóp 2020. 11. 24.

Repülj képzeleted szárnyán (Fotó: Pexels)

Kos

Az angyalok üzenete szerint a lehető legjobb időben vagy ahhoz, hogy végre kiállj önmagadért, a céljaidért, az elképzeléseid mellett. Legyél ismét magabiztos, eljött a te időd, amikor megvalósíthatod a vágyaidat. Ragaszkodj a személyes erődhöz, tedd, ami valóban örömet okoz számodra. Lépj a siker útjára!

Bika

Az angyalok üzenete szerint nem kellene egyedül szembenézed a kihívásokkal. Kérj segítséget az angyaloktól, akik elvezetnek téged azokhoz az emberekhez, akiktől megkapod az önzetlen támogatást. Nagyon fontos, hogy engedd el a negatív gondolatokat, hiszen ezek hosszú távon önbeteljesítő jóslatokká válhatnak…

Ikrek

Az angyalok szerint ezen a héten szánj minél több időt magadra. Amikor lehetőséged nyílik az elcsendesedésre, s befelé figyelsz, kívánj valamit magadnak. Az álmaid ugyanis előbb válnak valóra, mint most még sejted. Örömteli életszakasz előtt állsz, hamarosan bármit megvalósíthatsz, bármit elérhetsz. Nos, mit kívánsz magadnak?

Rák

Az angyalok üzenete szerint itt az ideje, hogy szabadjára engedd a benned élő gyermeket. Mindez pedig azt jelenti, hogy meg kellene engedni magadnak a jót, az örömet, s olyan könnyedséggel tekinteni a világra, mint ahogyan kisgyermekként tetted. Gondolatban öleld át, és szeresd a gyermeki énedet. Önmagában ettől is sokkal jobb lesz a hangulatod.

Oroszlán

Az angyalok üzenete szerint, minden sokkal egyszerűbb és örömtelibb lesz mostantól. Ismét felébred benned a szenvedély, az inspiráció, az alkotás vágya. Te nagyon kreatív típus vagy, ideje valami nagyszerűt létrehoznod, alkotnod. Bármi lehet ez, amiből örömet meríthetsz. Csodás érzések várnak rád.

Szűz

Az angyalok üzenete szerint nehéz helyzetet oldottál meg, sikerrel vetted az akadályokat. Mostantól szabadnak érezheted magad. Éld meg ezt az érzést minden sejtedben. A boldogság új dimenziói nyílnak meg előtted, de ehhez előbb el kell engedned a múltat végleg. Kérd az angyalokat, örömmel segítenek…

Mérleg

Az angyalok arra biztatnak, hogy nyisd meg a szívedet. Számodra a kapcsolatok különösen fontosak, s most a szeretet erejével különleges dolgokat hozhatsz létre. Hozzád hasonlóan gondolkodó emberek társaságát keresd, akikkel igazán jól érzed magad, s akik inspirálnak téged. Közösen sokkal előbbre juthattok.

Skorpió

Az angyalok üzenete szerint kiváló ajánlatot kaphatsz ezen a héten. Lehet ez ösztöndíj, vagy valamilyen tanulási, fejlődési lehetőség, amit semmiképp sem kellene kihagynod. Indulj el egy merőben más úton, az angyalok támogatják a törekvéseidet. Legyél bátor és nyitott az újdonságokra. Megérdemled, jár neked.

Nyilas

Az angyalok üzenete szerint már ezen a héten is nagyon különleges találkozásban lehet részed. Nagyon úgy tűnik, valaki levesz a lábadról, s erősen megdobogtatja a szívedet. Valódi romantikus kapcsolatra számíthatsz, mert a társat, akivel mostanában ismerkedsz meg, az angyalok küldik az életedbe…

Bak

Számodra a munka sokkal többet jelent, mint elfoglaltságot és megélhetést. S épp ezért fontos, hogy olyan feladatokat vállalj, amelyekben örömforrást találhatsz. Ha a jelenlegi munkád még nem ilyen, hamarosan új lehetőségek csillannak fel előtted. Az angyalok támogatnak téged, csak kérned kell tőlük, hogy mutassák meg neked ezt az új lehetőséget.

Vízöntő

Az angyalok üzenete szerint ez a hét tökéletes, hogy elengedd a múltat, s előre tekints. Lehet, közhelyesen hangzik, de az idő valóban minden sebet begyógyít. Ideje továbblépned, és új lehetőségekben gondolkodnod. Kérd bátran az angyalok segítségét, de át is adhatod nekik a gondjaidat. Megérdemled a valódi szabadságot…

Halak

Az angyalok üzenete szerint ezen a héten váratlan lehetőségek bukkanhatnak fel előtted. Ez a mostani időszak inkább a munkáról, a karrierről szól, s nem annyira a kapcsolatokról. Figyelj a megérzéseidre, kövesd az ösztöneidet, s pontosan tudni fogod, mit és hogyan kell tenned. Fontos tapasztalatok várnak rád.

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top