nlc.hu
Horoszkóp
3 csillagjegy kedvenc szexpóza

3 csillagjegy kedvenc szexpóza

Tudod, mit teszel ma este! Ha a párod a három csillagjegy egyike, már csak arra kell figyelmeztetned: maradjon friss, mire megérkezel...

Ebben az ajánlóban nincsenek vesztesek és nyertesek. Ha véletlenül belekeveredsz, és másik csillagjegy kedvenc pózában találod magad, semmi gond. Élvezd és élvezz, majd jöhet a javítás. Még, még, még!

szexicomb

Fotó: Unsplash

Kos: fordított lovaglópóz, csodás látvánnyal

Az egyik legszenvedélyesebb és legenergikusabb csillagjegy. Ha felhúzod, semmi nem tartja vissza, hogy szexeljetek. Neki teljesen mindegy, hol vagytok éppen, talál majd egy félreeső sarkot, ahol beteljesítitek a vágyát, azaz vágyatokat. Minden szexuális póz és élmény izgalomba hozza, de ha van rá mód, és nem egy sarokban kell elbújva összebújni, akkor az abszolút favoritja a fordított lovaglópóz. Ilyenkor még erősebbnek és jobbnak érzi magát. Nem beszélve a látványról, amit nyújtasz neki. Nála van az irányítás, ő diktálja a tempót, és néha pimaszul visszavesz, hogy még tovább húzd az élvezetet. Pedig ebben a pózban pillanatok alatt a végét járná, de nem akar magával sem kibabrálni. Aztán amikor nem bírjátok tovább, együtt robbantok az orgazmusban.

Bika: klasszikus póz, sok érzelemmel

Az élet minden területén szereti az érzékiséget a Bika. Érzéki örömmel tesz magáévá mindent, ételeket, ízeket, illatokat, dolgok tapintását, látványát és persze a hangok is képesek felajzani őt. Amikor szexre kerül a sor, ő minden téren érzékelni akarja majd a kéjt, így nagyon sok játékosságra van lehetőség a vele való testi örömökben. Mivel nagyon érzékeny a Bika, olyannal szerelmeskedik szívesen, akiben bízik, leginkább hosszú távú partnerével. Valakivel, aki tudja mit szeret az ágyban, és akihez érzelmileg is kötődik. Kedvence a misszionárius póz, egyszerű, de mindig jó. És ha kis változtatásokat eszközöltök ebben a testhelyzetben, a többszörös orgazmus is garantált. Márpedig a Bikának nagyon fontos, hogy a partnere is legalább annyira és annyiszor élvezze a szexet, mint ő maga.

Ikrek: változatos szex, hosszú előjátékkal

Ha valaki, ő aztán igazán szereti az izgalmas kalandokat és a változatosságot. Ha a szexuális életben minden ugyanúgy történik, hamarosan elunja magát, rá a megszokásból történő szex teljesen lelombozóan hat. Ha Ikrek a párod, nyugodtan merj megvadulni és kipróbálni olyan dolgokat, amiről eddig csak fantáziáltál. Az előjáték nagyon fontos neki, szereti, amikor csak egy hajszál választja el az orgazmustól, és hasonlóképp szeret a párjának is örömet okozni. A legjobban az hozza lázba, ha a másik akár többször is elélvez az előjáték során, aztán persze behatolás után is. Imádja, ha állva kezdtek el szexelni, mert akkor a hosszas szeretkezés közben tudja változtatni a helyzetét: asztal, fotel, kanapé, vagy akár az erkély, ahol még hevesebbé válik a tudattól, hogy valaki megláthat titeket. Ha vadságra vágysz, az Ikrekkel megtudhatod, mit is jelent.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet szexi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top