Horoszkóp

Teremtsd meg színekkel az otthonod harmóniáját csillagjegyed szerint

Hiába tetszik egy ragyogó élénk szín, amikor egy térben vesz körül, akár fizikailag is rosszul érezhetjük tőle magunkat. A színek nagy hatással vannak hangulatunkra, de életünk egyéb területére is kihatnak.

Amikor a magánéletünk vagy a munkahelyünk hangulatát próbáljuk meghatározni, sokszor csak az ízlésünkre vagy az éppen divatos lakberendezési ötletekre hagyatkozunk. Pedig a színek nem csak általános hatással vannak ránk. Azon túl, hogy érzelmeinket, sikerünket, de még az alvásunkat is befolyásolhatják a környezetünk árnyalatai, csillagjegyünk szempontjából sem mindegy, milyen színekkel vesszük körül magunkat.

lakás

Fotó: Pixabay

Mérleg – meleg és kifinomult

Nem félsz kifejezni az idealista oldaladat. Olyan energiákat sugárzol, ami képes magad körül egyensúlyt és egységet teremteni. De mindeközben vágysz magad körül a kissé nagyzoló, elegáns és kifinomult környezetre. Halvány színek, krémszín, levendula vagy lágy rózsaszín jellemzik az életteredet. A levendula színe a szépség iránti rajongásodat fejezi ki, és egyúttal az érzékenységre utal. A rózsaszín empatikussá tesz és szeretetet vagy szerelmet hoz az életedbe, és emelkedetté teszi a lelkedet. Árad minden holmidból az elegancia, de közben nem vagy fennhéjázó, és nyitott szívvel állsz a világhoz. A tered csak úgy sugárzik a klasszikus finomságtól és romantikától, pont ahogy te magad.

lakás

Fotó: Pixabay

Szűz – sziklaszilárdság és földszínek

Mindig lényegre törő vagy és logikus. Nem foglalkoztatnak a környezetedben sem a vibráló színek, műanyag, könnyen cserélhető díszletek. Szilárd világnézetű, kiegyensúlyozott személy vagy, és az otthonodban is az egyszerűségre törekszel. Mindeközben persze ez lesz az a hely, ahova elmenekülhetsz a dolgos hétköznapokból, ahol megpihenhetsz az állandó tökéletességre törekvésedből. Ebben a legjobban a földszínek, természetes hangulat segítenek. Az erdő zöld színei és a sötétbarna árnyalatai, amik között lenyugodhat csapongó elméd, és a természetre emlékeztetnek. A barna szín nyugalmat sugároz, és támogatja az életedben a rendet, a rendszerességet, és egyben a hűség színe is. A zöld pedig a célba érést, a teljesítményeket és az intelligenciát. 

lakás

Fotó: Pixabay

Oroszlán – ragyogás és figyelemfelkeltő árnyalatok

Egy térben te vagy a figyelem középpontja, és ehhez nem kell semmit tenned, csak ott lenni. Szereted is, ha minden szem rád szegeződik, magabiztosságodat és erődet sokak irigylik. Amikor pedig az otthonodról van szó, szereted, ha lényed legjobb vonásait emeli ki és mutatja meg a hely, ahol élsz. A merész színekben hiszel, amik ugyanúgy kitűnnek egy térben, akárcsak te magad. A napfényt és sugárzást idéző narancssárgák a kedvedre valók, de a citromsárga és az élénkzöld árnyalatai sem állnak távol az ízlésedtől. A narancs inspiráló hatással van az emberekre, cselekvésre ösztönöz, megerősíti a függetlenséget és fokozza a versenyszellemet. A citrom pedig az örömöt, valódi belső magabiztosságot hozza az életedbe. Ha ezek a színekkel vesznek körül, vagy bármelyik árnyalatban pompázó ajándékot kapsz, királyi lényed csak még jobban előtérbe kerül.

(via thespruce)

Ez is érdekelhet lakás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top