Horoszkóp

Ezért boldogtalan ez a 3 csillagjegy

Mitől lesz valaki boldog, és mitől marad valaki boldogtalan? A csillagjegyed ezt is elárulja. De az első lépéseket magadnak kell megtenned!

Vegyünk három embert, akik ennek a három csillagjegynek a szülöttei. Lehet, hogy együtt jártak óvodába, és most ugyanabban a városban élnek. Lehet, hogy mindannyian ugyanazt a farmermárkát hordják, és az is, hogy egyezik a kedvenc jégkrémük. Az életükben sok apró hasonlóság lehet, de még abban is hasonlíthatnak, hogy ugyanazok a dolgok örvendeztetik meg, és azonosak teszik komorrá őket. De mindegyiknek megvan az az egy, saját csillagjegyére jellemző dolog, amit ha nem tesznek helyre az életükben, a boldogságot sem fogják megtalálni.

szomorú

Fotó: Unsplash

Kos – kihívások nélkül nehéz

Nem találod a kihívásokat az életben, pedig ez az egyik mozgatórugód. Született fenegyerek vagy, egy igazi belevaló alak, felnéznek rád emiatt. Imádsz vitatkozni, ha találsz valakit az ellenkező véleménnyel, és bármiben szívesen versengesz másokkal. A versengés és a véleményed mellett való kiállás jobbá tesz, előnybe kerülnek a pozitív tulajdonságaid, ahogy mindig többet akarsz. Keress magadnak kihívásokat, hogy fejlődni tudj, és örömet lelj a mindennapokban.

Bika – nem létezik a tökéletes világ

Mindent gyönyörűnek szeretnél látni az életedben. Optimista vagy, és azt várod a környezetedtől, hogy a világ is olyan szép hely legyen, mint amilyen feldobott a te hangulatod. De ne becsüld alá a kevésbé szép, vagy nem annyira pozitív dolgokat. Ami körülvesz minket, az hatással van ránk, és te úgy tudsz fejlődni, ha nem egy csoda szép álomvilág vesz körül. Vedd észre az élet árnyoldalát, fejlődj általa, és segíts, hogy másoknak is jobb legyen.

Ikrek – a cél, ami irányt mutat

Elveszettnek érzed magad, nem tudod, merre tartasz. Vannak elképzeléseid, de nem tudod, hogyan váltsd valóra őket. Megrekedtél valahol az utadat járva, és most keresned kell valami célt. Ha nincs célkitűzés az életedben, nincs miért összeszedni magad, nincs mibe beletenni az energiádat, ami egyre csökken, ha nem is találsz. Itt az ideje, hogy eldöntsd, mit szeretnél kezdeni magaddal. Találj egy határozott célt, ami felé elindulsz, ami mellett kitartasz. Az örömök is érkezni fognak vele együtt a mindennapjaidba.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top