Horoszkóp

Tedd boldoggá könnyedén ezt a 4 csillagjegyet!

A párkapcsolat néha lemondással jár. De a legjobb esetben ez a lemondás kompromisszum, és csupa jót hoz ki a másikból és a kapcsolatból.

A lemondás szó sokak számára valaminek a hiányát juttatja eszébe. Pedig egy párkapcsolat kezdetén néha szükséges áldozatot hozni, hogy megtaláljuk azt az arany középutat, ahol két ember a legjobban együttműködik. Vékony jég ez, mert nem mindig lehet eldönteni, a kompromisszum önmagunk feladása, vagy valóban két ember fejlődéséhez vezet. 

Hogy könnyebb legyen eligazodnod az önismeret rögös útján, és ne veszítsd el magad egy kapcsolat kezdetén, íme egy kis segítség 4 csillagjegy esetében, hogyan hozd ki a legjobbat velük.

szerelem

Fotó: Pixabay

Nyilas (november 22. – december 21.)

A tűz jegyű Nyilas állandóan mozgásban van, mindig valamire készül és izgalmas élményekre vágyik. Szeret pengeélen táncolni, olyan helyzetekbe belemenni, amitől másnak a lélegzete is eláll. Viszont olyan emberekkel áll szívesen kapcsolatban, akik őszinték, mély érzésűek. Boldogsága egyik záloga, hogy hagyod neki szabadon kifejezni az érzéseit, engeded, hogy szabadon éljen és fejlődjön. Mindig a következő lépésen jár a feje, éhezik az újdonságra. Néha túlzásba viszi a tervezést, és kizárólag a saját vágyai utáni hajszára fókuszál. Ha Nyilas a párod, akkor tud kiteljesedni a kapcsolatotok, ha biztos hátteret tudsz számára nyújtani. Két lábbal állsz a földön, de hagyod magad belevinni a kalandjaiba. A szabadság számára alapvető, az életben és a szerelemben is.

Bak (december 22. – január 19.)

Szereti, ha hasonló gondolkodású a partnere. Nem izgatja az a fajta kihívás, amit egy olyan párkapcsolat ad, ahol két teljesen különböző ember próbál összecsiszolódni. Inkább a biztonsági játékra megy, és olyat keres, aki szinte ugyanolyan, mint ő. Akkor rúghatsz nála labdába, ha gyakorlatias vagy, fegyelmezett és megvannak a céljaid az életben. Akkor érzi jól magát veled, ha a magánéleti dolgaitokon túl megbeszélheti veled a karrierjét, a munkahelyi történéseket. Szereti, ha együtt tudsz vele gondolkodni a munkaügyekben és a céljait is megvitathatja veled. A lényeg a Bakkal kapcsolatban: akkor boldog, ha körülötte minden rendezett, hatékony és a lehető legkedvezőbb. Beleértve a partnerét is.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő csillagjegy szülöttével a legnehezebb egy hullámhosszra kerülni. Teljesen egyedi és különc személyiség, aki mindennél jobban ragaszkodik a szabadságához. Ráadásul szörnyen válogatós, kizárólag azokkal múlatja az idejét, akik megfelelnek sajátos igényeinek. Büszke lehetsz rá, hogy sikerült közel kerülnöd hozzá. Ha belevágsz, hogy a Vízöntőt boldoggá tedd, nagyon-nagyon nyitottnak kell lenned. Készülj fel, hogy hosszas, furcsa vitákat folytattok majd az emberi természetről, az emberiség jövőjéről, földönkívüli életről és mindenféle tudományos felfedezésekről. Nagyon felvillanyozza, ha tanulhat valakitől. Így mindig készülj számára valami meglepetéssel, és igazán hálás és elégedett lesz melletted.

Halak (február 19. – március 20.)

A jegy szülötte akkor igazán boldog, ha kényelmesen érzi magát valaki mellett. A legfontosabb neki, hogy elfogadják és biztonságban legyen. Álmodozó és érzékeny lelkű lény, akinek szükséges, hogy megerősítéseket kapjon. A szeretetet és törődést ki kell mutatnod felé, apró, édes gesztusokkal. A meghittség egy kapcsolat alapja számára, ha ezt nem tudod biztosítani, ne számíts rá, hogy továbbra veled marad. Ahhoz, hogy igazán önmaga legyen, muszáj érezni, hogy ő sebezhető fél, akit megvédesz a világtól. Cserébe végtelen szerelmet és szeretetet kapsz tőle. És támogatást – mindenben segíteni fog, bármit is szeretnél beteljesíteni, bármeddig is szeretnél fejlődni a vele való párkapcsolat során. 

(via Herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top