Horoszkóp

Így ér véget a szerelem a levegő jegyűek számára

Ha ennek a három csillagjegynek az egyikébe tartozol, álmodozó vagy, aki nem fél cselekedni sem. A párkapcsolatokban is harmóniára és egyenlőségre törekszel, mégis megesik, hogy váratlanul véget ér számodra a románc.

Eljön az idő, amikor tisztában vagy már annyira magaddal, hogy tudod, kapcsolatban szeretnél élni. Vágysz valakire, aki veled van minden örömben és a nehéz percekben is. Akivel támogatjátok egymást, és együtt éritek el a kitűzött célokat. De mégis véget érnek a próbálkozások, és meg kell keresned ennek az okát. A csillagjegyed most is a segítségedre lehet.

egyedül

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Rengeteg szerencsés dolog ér az életben, de sajnos sokszor nem tudod, mit kezdj az öledbe hulló boldogsággal. Nem tudsz választani a lehetőségek közül, mert magad sem tudod, mire vágysz. Ha túlságosan jól halad egy kapcsolatod, gyanút fogsz, és egyből azt hiszed, a másik rögtön házasságot akar. Van egy rögeszméd, miszerint nem fogod többé élvezni az életet, ha már elkötelezted magad. Ilyenkor lassan előtérbe helyezed a kevésbé fontos dolgokat, és tönkreteszed a kapcsolatodat. Azzal nyugtatod magad, hogy valahol úgyis rád vár az igazi, de a jó emberek elkopnak mellőled, és olyasvalaki mellett kötsz ki, aki nem értékel majd igazán.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Imádsz kapcsolatban létezni. A gondolata örömmel tölt el, jobban és jobb embernek érzed magad tőle. Állandóan kényezteted a kedvesedet, de miközben a kedvében jársz, megfeledkezel magadról. Teljesen háttérbe helyezed a saját érzéseidet és vágyaidat. Elfojtod őket, és arra vársz, majd szépen eltűnnek maguktól. Természetesen ez nem ilyen egyszerű. Ott dolgoznak benned, amíg az utolsó csepptől ki nem robbannak. A párod nem fogja érteni, mi a baj. Aztán az egyre szaporodó, számára érthetetlen vitákból elege lesz. Figyelj oda rá, hogy mindig kiadd magadból, ami bánt. Meg kell tanulnod a problémákat megbeszélni a másikkal, különben nem lesz kiegyensúlyozott, hosszú kapcsolatod.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Az a legfőbb gondod, hogy nem tudod, akarsz-e kapcsolatot vagy sem. Jön valaki, aki tetszik neked, aztán még valaki  és több vasat tartasz a tűzben, majd úgyis kialakul. Egy darabig játszhatod ezt a játszmát, de előbb vagy utóbb valaki le fog buktatni. Gondolj bele, te hogyan éreznél a helyükben, ha valaki így szórakozna a te érzelmeiddel? Ha nem tetszik az a személy, akivel találkozgatsz, inkább mondd meg neki egyenesen. Legfeljebb megsértődik és továbbáll. Az is sokkal jobb, mint egy hosszas, megalázó játszmában részt vennie. Amíg nem adod fel a szimultán próbálkozásokat, úgyis te leszel, aki a több szék között a padlóra esik.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet szakítás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top