Horoszkóp

Nézd meg, hogyan díszíti karácsonyra otthonát ez a 4 csillagjegy!

Most még úgy tűnik, van idő karácsonyig. De az ünnepre készülődés közepette nagyon gyorsan telnek a napok. Ha ki akarod élvezni a hangulatot, ideje elővenni vagy elkészíteni a díszeket. 

Vannak olyan karácsonymániások, akik már novemberben apránként elkezdik feldíszíteni a lakást, készülve az ünnepekre. Először csak az izzósorok hozzák be a hangulatot a lakásba, majd következnek a koszorúk, piros színben pompázó függelékek. Aztán mire az adventi gyertyák gyújtása megkezdődik, már nincs olyan részlete a lakásnak, ami csupaszon árválkodik. Nem minden csillagjegy van oda ennyire a karácsonyi díszítésért, van aki visszafogottan készülődik. Nézd meg, ki hogyan csinálja, még ihletet is adhatnak.

kockás

Fotó: Unsplash

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak jegy szülötte barátságos és társasági lény, ő minden csillagjegy közül a leginkább művészi alkat. Intuitív álmodozó, aki mindig imád másokról gondoskodni, és ez karácsonykor sincs másképp. Puha piros kockás takarókkal és párnákkal veszi körül magát, amikbe szívesen burkolózik egyedül is. De ha társasága akad egy jó filmnézésre, megosztja a kanapét és puha plédjét másokkal is. Ez a minta visszaköszönhet az ünnepi asztalán és a karácsonyfadíszeken is.

dekoráció

Fotó: Unsplash

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő dekorációi a leginkább visszafogottak. Az egyszerű és jól tervezett dizájn-tárgyakat kedveli, és ehhez illeszkednek a díszei is. Hóbortos és intellektuális, néha magába forduló, de ettől még rendkívül energikus személy. Amilyen magával ragadó ő maga, olyan érdekes és izgalmas a tér, amiben él – legyen szó magánéletről, vagy a munkavégzés helyéről. A legfurcsább kiegészítőket az ő lakásában láthatod.

kézműves

Fotó: Unsplash

Bak (december 22. – január 19.)

Nagy rajongója a minőségi kézműves holmiknak, pláne, ha valamilyen családi tradícióhoz is kötődik. A hagyományőrzés fontos helyen szerepel a Baknál, ahogy a családi értékek is. Karácsony előtt összejönnek a család tagjai, hogy szépséges díszeket készítsenek, kifinomult mézeskalácsokat süssenek. Számára az ünnepi díszítés inkább egy családi esemény, az esztétikum pedig annak a pompás hozadéka.

gyertyák

Fotó: Pixabay

Nyilas (november 22. – december 21.)

Közismert a remek humorérzéke, és szenvedélye a kültéri programok iránt. Ha két szóval kéne őt jellemezni, az az utazás és a szabadság lennének. Így a lakás számára egy olyan hely, ahova két út között hazatérhet, az otthon, ami inkább praktikus és kényelmes szerepet tölt be. Nem fog díszek után kutakodni a kézműves vásáron, tökéletesen megfelel neki pár üres befőttesüveg és néhány mécses. Tökéletes ünnepváró hangulatot teremt, és a nyáresti teraszozásra is éppen ilyen jól elővehető.

(via hgtv)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top