Horoszkóp

Így kamuznak a tüzes csillagjegyek

Hiszed vagy sem, de mindenki folyton kamuzik! Na jó, nyilván nem olyan hazugságra kell gondolni, amitől az ég leszakad, de minden napra jut egy kis szépítés az életünkben.

Hányszor volt olyan, hogy nem akartál megsérteni valakit, mert iszonyatosan boldogan mutatta meg az új ruháját? Ami sajnos, nem volt épp előnyös… Ezek a ferdítések gyakran a társas kapcsolataink békessége érdekében szükségesek, de a mély, őszinte barátságokba és párkapcsolatokba bele kell férnie, hogy azt mondd: „szuper ez a ruha, igen, de sajnos, nem neked”. Minden csillagjegy máshogy áll az igazsághoz, most a tüzes csillagjegyeket szembesítjük vele.

kamu

Fotó: Unsplash

Kos – kitartóan és szenvedéllyel kamuzol

Röviden, édesen és lényegre törően adod elő a kitalációdat. Általában már ezzel megnyered a közönséged. De ha valaki megkérdőjelez, a végsőkig harcolsz az úgynevezett igazadért. Szenvedélyesen próbálkozol őszintének látszani, és a tőled megszokott nyers erő csak úgy árad a gesztusaidból. Ezután nyilván senki nem meri kétségbe vonni, hogy az igazat mondod. Ha mégis akad valaki, aki próbál logikai bukfencet találni benne, ne ess ki a szerepedből, mert rosszul jársz – bár te kerested a bajt.

Oroszlán – nem hazudsz, előadást tartasz

Még az is elképzelhető rólad, hogy otthon a tükör előtt állva, szövegkönyvvel gyakoroltad a hazugságodat. Tökéletes hangszín, szavak, arckifejezések és gesztusok. Tisztában vagy vele, hogy színjátékoddal lenyűgözöd az embereket, miért ne lehetne így akkor is, amikor történetesen lódítasz? Mindig szeretik hallgatni az ismerőseid, amikor te mesélsz valamiről, ezúttal pedig tétje is van: hogy higgyenek neked. Fejedelmi előadás, bravó Oroszlán!

Nyilas – drámai, zavaros sztoriba keveredsz

Amikor mellébeszélésre kerül sor, mindig van egy nagy sztori a fejedben. Biztos akarsz lenni benne, hogy minden részlete hihető, de ugyanakkor lenyűgöző is az emberek számára. A legjobban azt a részt élvezed, amikor a többiek annyira belelovalják magukat, hogy esélyed sincs abbahagyni. „Művészeted” pedig akkor lesz igazán értékelve, amikor évek múlva visszahallod a sztorit, olyan emberektől, akikhez szájról szájra jutott el.

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet hazugság Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top