nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. december 14–20. – Új impulzus, új lehetőség

Karácsony előtti utolsó hét igencsak eseménydúsnak ígérkezik. A hétfői újhold csupán az előszobája annak a hatalmas változásnak, ami a Szaturnusz és a Jupiter Vízöntőbe lépésével indul.

Ez az egész év legnagyobb horderejű égi eseménye, ami új impulzusokat és új lehetőségeket hoz mindenkinek.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp 2020. 12. 14.

Új lehetőségek várnak (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

A hétfői újhold felvillanyoz téged. Tele leszel tervekkel és ambícióval, ami inspirálóan hat rád. Cikázni fognak a gondolataid. Ahhoz, hogy ezek ne repüljenek el, mint a csillagszóró szikrái, tanácsos leírnod őket. Ezek után a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása egy komoly megkönnyebbülést hoz. Vége annak a nyomásnak, ami kb. 1 éve rád telepedett. Ettől a hétvégéd is más hangulatban telik: végre megérkezik az ünnep a szívedbe is. Ennek örömére meggyújthatod a 4. gyertyát.

BIKA – heti horoszkóp

Egy új karrier kapujában állsz. Szaturnusz, az idő és Jupiter, a tér bolygója a malmodra hajtja a vizet, és rendkívüli lehetőségeket mutat neked. Akkor teszed jól, ha nem ragaszkodsz a régihez. Akkor is kedvező eredményekre számíthatsz, ha már benne vagy derékig a változásban. Mindez fárasztó lehet, mert az új szituáció többet kivesz belőled. Hétvégén lazítanod kell, ami erőgyűjtésről szól. Mindegy, hogy lakást díszítesz, filmet nézel, főzöl, új ízekkel kísérletezel, a lényeg, hogy kikapcsolódj!

IKREK – heti horoszkóp

Az újhold hétfőn új emberekkel hoz össze. Mindegyiktől tanulhatsz valamit, de igazán egyvalaki lesz nagy hatással rád. Ő olyan stílust képvisel, amit szeretnél követni. Csak arra kell ügyelned, hogy a rajongásod ne legyen félreérthető! Ezek után a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása hab a tortán: kinyílik a világ, és külföld felé kacsintgatsz. Nem kell még semmit konkréttá tenned. Elég, ha éberen figyelsz. Biztos lehetsz benne, hogy megtalál az, ami pont neked szól.

RÁK – heti horoszkóp

A többiek folyton dicsekszenek, vagy panaszkodnak, amitől te hol irigykedsz, hol sajnálkozol. Ne engedd, hogy mások folyton változó hangulata ilyen nagy hatással legyen rád! Ezen a héten valami végleg és drasztikusan megváltozik: a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása véget vet ennek a rángatottságnak. Innentől sokkal higgadtabban tudsz végighallgatni másokat. Anélkül, hogy bevonódnál, és kimerülnél. Szóval egyfajta megkönnyebbülést fogsz tapasztalni. Megérdemelten ünnepelhetsz.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A karácsonyi készülődés mindig kihozta belőled a játékos gyereket. De idén valami megváltozott: eddig nem sikerült úgy örülnöd, ahogy korábban. Pont jókor jön a hétfői újhold, ami lehetőséget ad arra, hogy vicces ötletekkel feldobd a napodat, és az egész hetedet. Ezek után a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása egy új szintre emel: olyan emberekkel találkozol, akik példát mutatnak neked, hogy így is lehet élni. Érdemes őket utánozni. De vigyázz, hogy ne tegyél senkit féltékennyé!

SZŰZ – heti horoszkóp

A hétfői újhold az otthonodba és/vagy a családodba hozhat újat. Tőled függ, hogy beengeded-e, vagy kivársz. Szinte biztos, hogy elsőre nem fog tetszeni a dolog. De idővel változhat a véleményed. Pont ezért ne forrázz le senkit! Ha csípőből leszólod az ötletet, akkor a kritikáddal népszerűtlenné fogsz válni. A hét második felében sokkolhat egy új kolléga, vagy konfrontáció a munkahelyeden. Megvan a véleményed, amit saját érdekedben tarts meg magadnak! Mivel téged nem érint közvetlenül a dolog, könnyű lesz…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Ez a hét és az év vége rendkívüli meglepetést tartogat számodra: a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása végre meghozza az életkedvedet. A Vízöntőben ez a 2 nagy bolygó komoly minőségi javulást szimbolizál. Könnyen lehet, hogy megjön a vállalkozó kedved, ami merészebb lépésre sarkal. De kapkodnod nem szabad: van időd a kivitelezésre. Hétvégén a hétfői újhold „ismétlődik”, ami fellelkesít a tanulásban, a kommunikációban és a kapcsolatépítésben. Rád fér egy kis sikerélmény…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Nehéz idők kezdődnek: a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása egy fajsúlyosabb időszakot jeleznek neked. Nem kell megijedned, de vedd komolyan azokat a kihívásokat és lehetőségeket, amelyek hamarosan megtalálnak téged! Tudd, hogy már minden tudás és képesség a rendelkezésedre áll! A gyakorlatot idővel megszerzed. Hétvégén a Halak Hold segít lelazulni. Karácsony előtti utolsó hétvégén lassítanod kell. Mindennel időben elkészülsz akkor is, ha nem hajszolod „halálra” magadat…

NYILAS – heti horoszkóp

A hétfői újhold az egész hét legfontosabb és legkülönlegesebb újholdja a te szempontodból. El ne mulaszd ezt a pazar alkalmat! Állj meg egy pillanatra, és találd ki, hogy miben szeretnél megújulni, illetve újítani! Szokatlan módon egy vasárnapi Nap-Merkúr együttállás az újholdhoz hasonló lehetőséget mutat az újabb újításra. Mindkettőt használhatod. Közben a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása egy új fejezetet nyit neked: tanulás, képzés, kapcsolatteremtés terén. Legyél nyitott!

BAK – heti horoszkóp

Valami véglegesen és végzetes módon megváltozik ezen a héten: csütörtökön a Szaturnusz, szombaton a Jupiter lép ki a Bakból. Ettől nem kell megijedned. Eljött az idő, hogy egy magasabb szintre lépj. Kész vagy. Mindent tudsz már. Nem kell vagánykodnod, elég, ha éberen figyelsz, és a kellő pillanatban reagálsz. Félelmetesen hangzik, igaz? Pedig nem az. Amikor ott leszel, érteni fogod az egészet. Hétvégén keress vidám társaságot, vidám programot! Ez lehet egy online társasjáték, vagy egy jó film.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Eljött a te időd a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Csütörtökön Szaturnusz, szombaton Jupiter lép be a Vízöntőbe. Ezzel olyan kapuk nyílnak meg előtted, amelyekről eddig csak álmodni mertél. Hamarosan ez valósággá válik. Tudod, miért? Mert megérdemled: megdolgoztál érte, kibírtad a próbatételeket, és megszerezted azt a tudást, amire szükséged van. Egyszóval a „kiképzésed” befejeződött. Büszke lehetsz magadra. De ne dőlj hátra! Folytasd a megkezdett utat, és tartsd a jó kondidat!

HALAK – heti horoszkóp

Mióta imádkozol azért, hogy új lehetőségek találjanak rád? A hétfői újhold pont ezt valósítja meg, mégsem leszel túl lelkes. Vasárnap egy Nap-Merkúr együttállás megismétli a hétfői szituációt. Karácsony előtt sokkoló lehet ez a sok új. De hiszen nincs uborkaszezon most sem. Ehhez képest a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása „eltörpül”. Persze nem fog elkerülni a változás. De lehet, hogy később fogod érzékelni. Hétvégén a Halak Hold érzékennyé és szentimentálissá tehet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top