Horoszkóp

Ezt a nassolnivalót mindig megtalálod 4 csillagjegynél

Még a tökéletesen egészségtudatos ismerőseidnek is van gyenge pontja. Az étel, aminek nem tudnak ellenállni. Most már tudod mivel készülj, ha nagy szívességre kérnéd őket.

„Hát jó, akkor majd egyedül eszem meg ezt a hatalmas adag csokis kekszet.” Így hangzik a történelem legkomolyabb fenyegetése. Persze csak akkor, ha keményen edző, diétázó barátnődet próbálod rávenni valamire, és azt is tudod, hogy néha csalónapot tart. Lehet élni efféle kicsapongások nélkül is, de minek? Mindenkinek van egy speciális étele, ami nélkül fél embernek érzi magát, és hiányérzet önti el, ha nem tart otthon bespájzolva. Négy csillagjegy gyengéje, vigyázz, sok mindenre képesek cserébe.

csipszek egy tálon

Fotó: Pixabay

Kos: csipsz

Mindig rohanásban vagy, és amikor megéhezel, türelmetlen vagy még a leggyorsabb kajára is várni. De ott van a kedvenc csemegéd, amire mindig számíthatsz: csak feltépsz egy csomag csipszet, megeszel pár marékkal, majd lenyalogatod az ujjaidat. Semmi gond, mindenki ugyanígy csinálja.

szalámis pizza egy tálon

Fotó: Unsplash

Bika: pizza a fagyasztóból

Mindent komolyan veszel, még a nassolást is. Ha csak úgy bekapsz valamit, akkor sincs tréfa: nem holmi sós rágcsa kell neked, hanem valami ütősebb! Tele van a mélyhűtőd a legjobb fagyasztott pizzákkal, az egyszerű sajtostól a legdurvábban megpakoltig. Természetesen nem fogod beosztani, leülsz, és megeszed az egészet egy ültő helyedben.

popcorn pattogatott kukorica

Fotó: Pixabay

Ikrek: pattogatott kukorica

Szétszórt és kelekótya vagy, tökéletes társad és nagy kedvenced a popcorn. Elképesztően hosszú a szavatossága, pár perc alatt kész van, és változatossá lehet tenni egy csomó ízesítéssel. A legtökéletesebb pillanat, amikor a kész nasival beülsz a kedvenc sorozatod elé, vagy felhívod a barátnődet a legfrissebb pletykák miatt. Testnek és léleknek szól.

fiatal nő eszik bort iszik

Fotó: Unsplash

Rák: saját készítésű maradék

Mindig van valami fincsi maradék kaja a hűtődben. Nem bírsz keveset készíteni, ezért fagyasztasz, elteszel. Ezt tudják a barátaid is, amikor váratlanul beállítva szégyentelenül bekukkantanak a hűtőszekrényedbe. Mivel a szeretet a kedvenc hozzávalód, nincs bajod ezzel. Ahogy azzal sem, hogy ez a sokféle étel mindig ott van neked, és kedvedre válogathatsz.

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet pehely Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top