nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. december 16–22. – Lágyuló Hold

A karácsony előtti napokban a Hold is készülődik az ünnepre: nő és „lágyul”. Utóbbi azt jelenti, hogy a fegyelem egyre inkább átmegy szentimentalizmusba. Vasárnap az utolsó gyertyát kell meggyújtani az adventi koszorún, ami a Holdnak köszönhetően igazán meghitt pillanat lesz.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

Holdhoroszkóp 2020. 11. 16.

Adventi készülődés a Holddal (Fotó: Pixabay)

SZERDA – december 16.: A Bak Hold fegyelmet és hatékonyságot hoz neked. Ha összeírod a teendőidet, még gyorsabban végzel. Ma a fogászati és patyolati tilalom van érvényben. Ez utóbbit azért tanácsos betartanod, mert most könnyen kifényesednek a kényes ruhák. Ezzel többet ártasz, mint használsz. Inkább törődj magaddal! És időzítsd mára a köröm-, és bőrápolást!

CSÜTÖRTÖK – december 17.: Reggel a Vízöntőbe lép a Hold, ami kedvez a szellőztetésnek. Ugyanis a Vízöntő a levegő elemhez tartozik. Tény, hogy itt a tél, és hideg van. Emiatt nem kell hosszan szellőztetned. Pár perc alatt felfrissül a helyiség. A tél azt is jelenti, hogy ne halogasd tovább a fák és a bokrok fagy elleni takarását és a madáretetők feltöltését!

PÉNTEK – december 18.: Egész nap a Vízöntőben jár a Hold. Így ma is tanácsos hosszabban szellőztetni. Ettől nem csak a helyiség, hanem a bennlakók is felfrissülnek. A Vízöntő Hold kissé nyugtalanná is tehet téged: nem tetszenek a régi díszek, a régi szokások, újítani akarsz. Ne fogd vissza magad! De legyél tekintettel a közvetlen környezetedre!

SZOMBAT – december 19.: Kora délután vált jegyet a Hold. Előtte még a levegős, reform Vízöntő, utána a vizes, szentimentális, „lágy” Halak dominál. Utóbbi miatt nosztalgiával gondolsz vissza a régi karácsonyokra. Miközben ellentmondásba keveredhetsz magaddal: újíts, vagy őrizd a hagyományokat?

VASÁRNAP – december 20.: Ma kell meggyújtani az utolsó gyertyát az adventi koszorún. A Halak Holdnak köszönhetően ezt most igazán meghitt hangulatban teheted meg. Akár még könnyek is szökhetnek a szemedbe. Nem kell szégyellned magad, ha meghatódsz. A Halak vizes jegy. Emiatt arra is figyelj, hogy eleget igyál, és a növényeknek adj vizet!

HÉTFŐ – december 21.: Pont 3-at kell aludni szentestéig. Ez már a célegyenes. Sajnos a Halak Hold hajlamosít szétfolyásra, elúszásra. Írj listát, és tartsd magad a tervekhez, hogy mindennel időben végezhess! Közben igyál eleget, öntözd meg a növényeidet, és mossál! Most mindenféle vizes tevékenységeket segít a Hold. 

KEDD – december 22.: Ma már a Kosban jár a Hold, ami hirtelen felélénkít és felgyorsít. Most sokkal energikusabban látsz neki a feladataidnak. De ne kapkodj! A Kos Hold olyan dolgoknak kedvez, amelyeket rövid idő alatt el tudsz intézni. És ne feledd, hogy nő a Hold! Nem most kell takarítani, hanem majd fogyó Holdnál.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2020. 12. 16.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2020. 12. 16-22.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top