nlc.hu
Horoszkóp

Négy csillagjegy valódi érzelmei

Ismerd meg 4 csillagjegy valódi érzelmeit!

Nem mindenki képes kimutatni az érzelmeit. Vagy nem tanulta meg, vagy szándékosan rejti el előled. Bárhogy is legyen, minden csillagjegynek megvan a taktikája. Ha ismered, lehull az álarc.

Nagyon zavaró, amikor látod a másikon, hogy teljesen mást közöl, mint amit érez. Egy igazán mély kapcsolatban megtanulod, hogyan kell ilyenkor kezelni ezeket a helyzeteket. Bármennyire is szeretnéd tudni, mi bántja, egyes csillagjegyek szülötteinek jobb, ha magukban rendezik el. Amikor feltétel nélkül elfogadod őt, ez sem zavar.

négy lány vidáman megy elhagyatott benzikútnál

Fotó: Pixabay

Nyilas (november 22. – december 21.)

Szenvedélyes, de mégsem mutatja ki olyan szívesen az érzelmeit, mint a többi tűz jegyű. Szereti racionalizálni az érzelmeit, addig elemzi magát, amíg tudja, mi miért történik vele. Igazából ez nagyon hasznos dolog, csak el kell fogadnod, hogy ő így működik. Amikor szétfeszül valamitől, ne szólj hozzá. Megtalálja a módját, hogyan engedje ki a gőzt, majd lecsillapodva visszatér. Ilyenkor már meg lehet vele beszélni, hogy mi a problémája.

Bak (december 22. – január 19.)

Mindig próbálja a dolgok tárgyilagos oldalát vizsgálni, két lábbal áll a földön. Az érzelmek leginkább összezavarják őt, nem a legjobb formáját mutatva. Minden részletet kidolgoz az életében, így van ez az érzéseivel is, a legapróbb problémát is meg kell értenie, meg kell oldania, addig nem szabadul a rossz érzéstől. Ebben segíts neki, mert képes magában tartani a dolgokat, és ha robbanásközeli állapotban van, már nem tudja kontrollálni magát, és őrjöngő veszekedésbe torkollik.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Nagyon könnyen összetűzésbe keveredik a barátaiddal és a munkatársaival is. Viszont ilyenkor az érzelmi oldala sosem érdekeli őt, nem ér rá vele foglalkozni a vita hevében. Minden esetben kiválóan kizárja az érzéseit, és ha vége a harcnak, úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Ettől persze senki nem lélegezhet fel: napok, hetek vagy évek múltán is képes előhozakodni a sértettségével, amit az ilyen esetek után dédelget. Ha támogatni szeretnéd, akkor abban segíts, hogy tanulja meg elfogadni és feldolgozni egyből az érzelmeit.

Halak (február 19. – március 20.)

Elképesztően érzékeny, ezért nagyon könnyen ideges lesz vagy magába fordul. Ha problémája van, muszáj minél több emberrel megbeszélnie. Összehívja a barátokat, családot, tulajdonképpen amiatt, hogy kibeszélhesse az érzéseit. Amikor rázúdul az érzelmi teher, muszáj megszabadulnia tőle. Amikor a Halak vidám, bulizós hangulatban van, és nagyon szórakozni akar, valójában bántja valami. Fogadd el, hogy ezzel söpri ki magából, és nem fog róla beszélni.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top