nlc.hu
Horoszkóp

Randiszabályok víz jegyűeknek 2021-re

Randiszabályok 2021-re az egyedülálló víz jegyűeknek

Vagyis így ne randevúzz! Eláruljuk, melyik az a csillagjegy, akit nem neked szántak az égiek. Ha szeretnél megállapodni, őt hagyd ki inkább a randisorból.

Érzékenységed legendás, és annyit dolgoztál magadon, hogy érzed: felkészültél a nagy szerelemre. Nem akarsz többet csalódni, sokan összetörték már a szívedet. Alakítsd úgy a dolgokat, hogy ne is legyen esélye a következő pasinak.  Jól nézd meg, kit választasz, és kérdezd meg azt is, mi a csillagjegye.

kék ruhás nő vitorlások közt rózsás férfival randizik

Fotó: Pixabay

Rák – ne randizz a Mérleggel

Az Ikreknél is rosszabbul jársz a Mérleggel. Éppen azon van, hogy tisztán lásson, és értelmet nyerjen az élete, nem pedig megállapodni készül egy párkapcsolatban. Te több mint kész vagy, semmi másra nem vágysz. Ha mégsem bírsz ellenállni a Mérlegnek, számíts rá, hogy ismét csúnyán megbántódsz: határozatlansága és ingatagsága csak fájdalmat okoz.

Skorpió – ne randizz a Nyilassal

Elsőre úgy tűnik, megtaláltad a lelki társadat. Erős a kémia, odavagytok egymásért. De nem hosszú távon. 2021-ben kilépsz a komfortzónádból, és leomlanak a szíved köré húzott falak. Arra vársz, hogy valakibe beleszeress, és megtapasztaljátok az igazi összetartozást. De sajnos, a Nyilas hosszú távon nem az a vonzó partner, akinek mutatkozott. Keress tovább!

Halak – ne randizz az Oroszlánnal

Figyelmességet igényelsz. Arra vágysz, hogy a párod a közönséged és támogatód legyen mindenben, amit csak megálmodsz. Mivel az Oroszlán ki nem állhatja, ha nem ő van a figyelem középpontjában, nem lesz alkalmas erre a szerepre. Te akkor tudsz erős köteléket kialakítani a szerelmeddel, ha érzed általa, hogy mennyit érsz és látja az igazi valódat. Az Oroszlán pedig egy egoista. Így csak reménykedj, hogy gyors és sérülésmentes lesz a románc.

(via herway)

Ez is érdekelhet szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top