nlc.hu
Horoszkóp

Jövőre mindenben sikeres lesz ez 3 csillagjegy 

Jövőre minden vágya teljesül ennek a 3 csillagjegynek 

Életed néhány területével kapcsolatban még most is kétségeid vannak. Jövőre tisztán fogsz látni, és sikeres leszel olyan dolgokban is, amiről már lemondtál. Ne add fel az álmaidat!

Vannak olyan álmaid, vágyaid, amiért régóta küzdesz. Néha elképzeled, hogy feladod, és inkább teljesen másba fogsz, mert úgysem ismernek el. Tedd félre a kishitűséged! Nem véletlen, hogy olyan sokat dolgoztál rajta vagy éppen magadon. A csillagjegyed elárulja, hogy jövőre elnyered méltó jutalmadat, és nem volt hiábavaló a sok fáradozás.

boldog nők ugranak színes hőlégballonok előtt

Fotó: Unsplash

Bak (december 22. – január 19.)

Jövőre a munkára koncentrálsz, és az eredményeid ragyogóak. Minden, amit a hivatásod terén szerettél volna elérni, 2021-ben sikerrel megvalósul. A régóta húzódó projekted nemhogy lezárul végre, jókora anyagi haszonnal jár és elismertté tesz. Ha egyedülálló vagy, akkor egy kicsit nézz fel a melóból. Lesz ott valaki, aki egy ideje arra vár, hogy észrevedd. A barátságok mindig is fontosak voltak neked, de most lesz köztük olyan, ami olyan méllyé és fontossá válik, hogy megváltozik tőle az életed.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Mindig kételkedtél magadban, az önbecsülés soha nem volt a műfajod. De jövőre magadévá teszed, és tündökölni fogsz. Fejlődésed látványos lesz, magabiztossá válsz. Az új éned olyan dolgokat is elér majd, amit eddig nem reméltél. A munkában is jól mennek majd a dolgaid, annyira, hogy ott talál meg a szerelem. Mert bármilyen jó az életed, legjobban azt szeretnéd, ha nem lennél egyedül. Jövőre ebben is jó leszel, és megkapod, akire vártál.

Halak (február 19. – március 20.)

Mindig a kreativitásodról ismertek. De jövőre még te is meglepődsz, hogy ez mennyire meghatározza az életedet. A félbehagyott terveidet most egytől egyig befejezed, és elképesztő sikereket aratsz. A szerelem nem lesz jövőre fókuszban, de mindig rengeteg szeretet van benned, amit a környezeted megkap, és nagyra értékel. Ahogy te is megkapod a szeretteidtől. Lesz néhány régi barátság, ami ismét erőre kap és elmélyül, de 2021-ben erre lesz igazán szükséged.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top