nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. január 5–11. – Vedd észre a jeleket!

Az angyalok mindig megtalálják a lehető legmegfelelőbb módját annak, hogyan érhetnek el téged. Tollakat, érméket és más hasonló jeleket potyogtatnak az utadba, hogy emlékeztessenek: szeretnek téged és sosem vagy egyedül.

Az angyalok ezen a héten is veled vannak. Még csak az új év első hete van, de már most kétségek gyötörnek. A legnagyobb félelmünk nem az, hogy kevesek vagyunk, hanem az, hogy végtelenül erősek vagyunk. Nem sötétségünk rémít meg legjobban, hanem a belőlünk áradó fény. Azt kérdezzük magunktól: ki vagyok én, hogy briliáns, gyönyörű, tehetséges és fantasztikus legyek? Valójában úgy kell feltenni a kérdést: ki vagy te, és miért ne lehetnél mindez éppen te?

Az angyalok sokféleképpen kimutathatják az irántad érzett szeretetüket. Időnként a velük kapcsolatos tapasztalataidat apróságnak véled, szinte jelentéktelennek érzed, máskor azonban valósággal drámainak találod. A jelek, amik lehetnek például érmék, pillangók, madarak vagy más olyan visszatérő látomások, amelyek az angyalokat juttatják eszedbe, akik szántszándékkal küldték le neked ezeket a jeleket, hogy tudassák veled, a közeledben vannak – oltalmazva, szeretve, és vezetve téged.

Heti angyalhoroszkóp 2021. 01. 05.

Az angyalok apró jeleket küldenek… (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok üzenete szerint ez a hét nem alkalmas érzelmi kibontakozásra. Valószínűleg megint túlvállalod magad, és minden energiádat a hivatásod vagy egyéb, mások számára hasznos tevékenység köti le. Időnként sértődött is lehetsz. A munkádban, még ha aggódsz is, a legmagasabb színvonalon teljesítesz. A hét vége érdekes és pihentető lesz.

Bika

Az angyalok üzenete szerint megítélés kérdése, de valószínűleg a hónap egyik legjobb hete áll előtted. Optimista vagy és kreatív. A hét közepén hozott döntések vagy elhatározások hosszú távra kihatnak. Egy korábbi, talán örökséggel kapcsolatos kérdés is napirendre kerülhet. Általában minden, ami a más pénzével áll kapcsolatban, most fontos lehet.

Ikrek

Az angyalok csodás üzenete szerint ösztönösen elsőbbségre törsz. Egy percet sem gondolkodsz, ha vállalkoznod vagy éppen másokon segítened kell. Egészen apró dolgokban érsz el sikereket, de azt is élvezed, ha valakinek átadhatod a helyed a buszon. Egyértelmű, hogy elemedben vagy. Ráadásul a pénz megszerzése és elköltése sem okoz gondot.

Rák

Az angyalok üzenete szerint az izgalmak hete következik. Különösen a magánéleted vehet különleges fordulatot. Ha egyedülálló vagy, egy munkahelyi románc pezsdíti fel az életed. A párkapcsolatban élők most legfőképp társuk igényeire figyelnek, sőt még néhány meglepő ötlettel is előállnak, ami nemcsak csodálkozást, de örömet is okoz.

Oroszlán

Az angyalok csodás üzenete szerint a héten hivatásodban előtérbe kerül a biztonság kérdése. Remekül teljesítesz és a fejedbe vetted, hogy dicséretre, anyagi elismerésre is igényt tartasz. A főnököd értékeli a teljesítményed, így valószínűleg nyitott kapukat döngetsz. Neki pont egy ilyen kreatív, melegszívű munkatársara van szüksége.

Szűz

Az angyalok üzenete szerint élénk társadalmi, társasági élettel kell számolnod. Jólesik minden kikapcsolódás, hiszen a napi rutin most nagyon fáraszt. A kollégákat nem tartod eléggé megbízhatónak. A munkában többször is ellenőrzöd magadat és másokat is. A hét második felében felpezsdül a párkapcsolatod.

Mérleg

Az angyalok üzenete szerint a hét eleje káosszal indul. Jön azonban a felmentő sereg. Korrektséged és rendszereteted ellensúlyozza a hiányosságaidat. A kollégák, barátok most fontos szerepet kapnak. Segíthetnek is, vagy csak tanácsot adnak, de leginkább a vidámságuk az, ami feltölt. Ha ismerkedni vágysz, válaszd a vasárnapot.

Skorpió

Az angyalok remek üzenete szerint óriási elhatározáson töröd a fejed. Még a családalapítás is szóba jöhet, bár valószínűleg ez is csak egyike a gyakran váltakozó ideáidnak. Ötletekben nálad soha nincs hiány. Kérlek, ha békét szeretnél otthon, kicsit vegyél vissza a munkahelyi lelkesedésből. Számold ki, mennyi időt töltesz munkával és mennyit a családoddal. Meglepődsz.

Nyilas

Az angyalok üzenete szerint minden helyzet a te helyzeted. Így igaz, hidd el! Te vagy a hét legkönnyedebb, legoptimistább, legkedvesebb embere. A tudást ezekben a napokban nem te szívod magadba, hanem te adod át másoknak. Ráadásul nagyon örülsz, hogy sokan figyelnek rád.

Bak

Az angyalok üzenete szerint ezek a napok lehetőséget tartogatnak, ha szeretnéd végre valahogy megkülönböztetni magad másoktól. Nem kell mindenre bólogatni. Tűzz ki magad elé egy, legfeljebb kettő kisebb célt, és ezen a héten valósítsd meg. Ez a tapasztalat megmutatja: képes vagy kiállni a saját elképzeléseid mellett.

Vízöntő

Az angyalok üzenete szerint a héten valakivel, a baráti körödből azonos érzelmi hullámhosszra kerülhetsz. Általában te vagy az, aki minden panaszkodót meghallgat. Most fordul a kocka. Te leszel az, aki kiönti a szívét. Ha házas vagy, és mindketten úgy gondoljátok, ezen a héten segítenek a csillagok, hogy ti is csatlakozzatok a babavárók táborához.

Halak

Az angyalok rendkívüli üzenete szerint a változatosság gyönyörködtet. Egyre jobban élvezed, hogy a középpontban lehetsz. Az események sodrában egyre több új ismeretségre tehetsz szert. Szakmailag biztos, hogy megalapozod magad. Bármilyen vállalkozás gondolata foglalkoztat, lassan érdemes lenne kilépned a háttérből.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top