nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek kedvenc szexpózai

Csillagjegyek kedvenc szexpózai

Újabb három csillagjegy kedvencét fedjük fel. A legjobb dolog a témában az, hogy ha mégis eltéveszted, kezdhetitek előlről. És ki ne akarná?

Az egyes csillagjegyeknek megvannak a sajátos szokásai, a hozzájuk legjobban passzoló ételek, sportok, színek. De még az asztrológia által meghatározott legfontosabb testrészük is. Miért lenne pont a szex ez alól kivétel? De valójában az a legjobb dolog ebben, hogy végigolvasni a többi jegy kedvencét, újabb ötletekhez és extra feltüzelt vágyhoz vezet.

ülő férfi bugyis nő fenekét fogja

Fotó: Pixabay

Mérleg – az igazságos hatvankilences

Az utolsó apróságban is egyensúlyra törekvő Mérleg mindent belead az élvezetekbe. Hosszasan szereti kiélvezni a szeretkezés minden percét, nem elégíti ki egy gyors numera. Lassú, gyengéd előjáték, hosszú, heves aktus és sok csók az, okoz neki elégedettséget minden téren. Mi más lehetne a rá jellemző póz, mint a hatvankilences? Nyerő kombináció mindkét félnek. Ráadásul az igazságos Mérleg igazán nem talál kivetnivalót abban sem, hogy bármelyik fél egyformán kap az élvezetekből. Egyszerre érezni a másik legérzékenyebb pontjait, majd begyorsulva együtt robbanni az élvezettől: akit ez nem izgat föl, az minimum fából van.

Skorpió – a szex a kedvenc póza

A Skorpió működése teljesen egyszerű. Szexszel minden működik. És a szexben is: keverni a különböző pózokat, a másik szemét bekötözve az őrületbe izgatni, megkötözni, kézi és elektromos játékszereket bevetni. Persze imádja azt is, ha váltogathatja a domináns vagy alárendelt szerepét. Neki mindegy, hogy őt paskolják el vagy ő paskol, bármelyiktől a mennybe képes menni. Ha Skorpió a partnered, készülj a legvadabb és legváltozatosabb szexre, amiben valaha részed volt. A szexuális együttlét egy hullámvasút vele, de készüljetek arra, hogy egy ponton a felháborodott – vagy inkább irigy – szomszédok közbelépnek.

Nyilas – hátulról, minél többet

A legszabadabb lélek az összes csillagjegy közül, és ez igaz rá a szexben is. Gátlástalanul képes bárhol szerelmeskedni, nem zavarják őt a természet akadályai, de a nyilvánosság sem. Mármint nem az, ha látják is! Viszont ha egy étteremben egyértelmű jelzéseket küld, biztos lehetsz benne, hogy a mosdó falának támaszkodva köttök ki, egymás szájára tapadva, hogy ne keltsetek feltűnést a bentről jövő hnagokkal. Izgis! Soha nem volt annyira az egekben az adrenalinszinted, mint vele. A kedvenc póza a kutyapóz állva, hiszen úgy gyorsan, bárhol elérhető az első orgazmus. És nála ez igen fontos: az első. Mert biztos lehetsz benne, hogy még egy csomó követi majd.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top