nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen az a férfi, akire 4 csillagjegy vár

4 csillagjegynek erre a férfira kell várnia

Egyedülállóként hajlamos vagy minden reményteli románcba kicsit többet látni, mint amit valójában tartogat. Minden felbukkanó pasiban a nagy őt látod, de inkább várj. Most megtudod, ki lesz az, akire érdemes.

Amikor nagyon vágysz egy kapcsolatra, hajlamos vagy lejjebb adni az igényeidből. Vannak dolgok, amik valóban nem fontosak, mint például a hajszín, magasság és általában a külsőségek.
De ha arról beszélünk, hogy mennyire becsül, tisztel vagy feltétel nélkül szeret-e a párod, nincs helye megalkuvásnak. Négy csillagjegy kap most útmutatást, milyen lesz a férfi, akire várniuk kell.

férfi nő pár keze forever felirattal

Fotó: Unsplash

Bika (április 19. – május 20.)

Várj addig, amíg életedbe toppan az a fickó, aki csodál. Aki felnéz rád és elismer az élet minden területén, támogatja a próbálkozásaidat. Makacs vagy, rendkívüli küzdelemre képes. Olyasvalakire van szükséged, aki elfogadja ezt a tulajdonságodat, és nem akar mindenáron megváltoztatni. Találd meg azt a férfit, aki teljesen elfogad, és bármit megtesz, hogy boldoggá tegyen. Olyan párra van szükséged, aki a legrosszabb napjaidon is ugyanolyan szerelmesen tekint rád, mint a legragyogóbb pillanataidban. Várj rá, mert létezik!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az lesz az igazi számodra, aki önmagadért tisztel. Aki a tenyerén hordoz majd, miközben éppen olyan motivált és állhatatos az életben, mint te magad. Várd azt a férfit, aki nem fárad bele, hogy dicsérjen, hogy mindig hangoztassa, milyen különleges vagy számára. Ez a valaki királynőként kezel majd, és vallja, hogy egyetlen igazán biztos hely van számodra: az ölelő karjai között. Királynő vagy, szóval ne add fel mindaddig, amíg megtalálod a leghűségesebb csodálódat. 

Skorpió (október 23. – november 21.)

Várd ki azt a valakit, aki tökéletesen elfogadja a barátaidat és a családodat. Nem lesz rájuk féltékeny, nem akar kizárólagosan birtokolni. Várj arra a férfira, aki meglátja benned a kedvességet, és hogy milyen nagyszerű, jó ember vagy valójában. Akinek végre nem az lesz a célja, hogy lenyűgözzön, majd szolgálójává tegyen. Hanem aki egyenrangú félként kezel a kapcsolatban, miközben nem esik nehezére kitárni a szívét feléd. Várj arra, aki képes erre veled.

Bak (december 22. – január 19.)

Arra vársz, aki a tükörképed férfiban. Szellemileg, lelkileg. És várj is, mert ő lesz számodra a tökéletes választás. Hasonló érdeklődési körök, azonos látásmód köt majd össze titeket. Ő lesz az, aki hozzád hasonlóan büszke lesz egy sikeres nap végén, és nem lesz féltékeny a te szakmai sikereidre. Sőt, veled együtt örül majd. Várd ki őt, aki teljes szívéből szeret, és bármennyire törtető és sikerre termett, téged tart majd élete fénypontjának. Ő az, akiért megéri várnod, mert ő lesz, akit igazán megérdemelsz.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top