nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy erogén zónái

Szexi térkép 3 csillagjegy erogén zónájához

Természetesen a térképet neked kell megrajzolni. Mit megrajzolni? Csukott szemmel bemagolni, hogy a legsötétebb szobában is megtaláld az utat.

Az agy a legfőbb erogén zóna, mondják sokan, akik nem tudnak megnevezni kiemelten érzékeny testrészt. Ez annyiból igaz, hogy különböző helyzetben változik, melyik testrészünk mennyire érzékeny, vagy éppen teljesen mindegy, hogy hol érintik meg – és bekövetkezik a robbanás. A csillagjegyek alapján meghatározható valakinek az uralkodó testrésze, és persze a legfőbb erogén zónái. Még ha nem is száz százalékos ez a térkép, annál rosszabb dolgod ne legyen, minthogy hosszan, érzékien felfedezd: mi az igazság.

fehér fagyit nyaló nő

Fotó: Pixabay

Ikrek: izgalom a karjaiban

A Merkúr uralja az Ikrek jegy szülöttét, és ő az egyik olyan jegy, akit beszéddel, gondolatokkal néha jobban fel lehet izgatni, mint bármilyen fizikai ingerrel. A fő testrészei a tüdő, a karok és az idegrendszer. Nem véletlen, hogy egy érzéki hangon elmesélt történet afrodiziákumként hat rá… De a fő erogén zónája a karok, a kéz és a nyak torok-tájéka. Próbáld ki, hogy az Ikrek jegyű párod kezét olajjal masszírozod. Vagy kérd meg, hogy nyúljon mézbe, te pedig lenyalogatod az ujjait. És használhatsz egy pávatollat is, hogy végigcirógasd a karjait. Mindketten meglepődtök, milyen hatása lesz.

Szűz: utazás a csípő körül

Rendkívül gondoskodó partner az ágyban, de itt is megmutatkozik, hogy mennyire a tökéletességre törekszik. Szereti alaposan kiélvezni az élet érzéki oldalát, és amíg nem kapja meg a neki járó hatalmas orgazmust, nem érzi teljesítettnek ezt a feladatot. Alapvetően a csípő-terület tartozik csillagjegyéhez, ide értve az emésztőrendszert is. Nála ez a terület a fő erogén zóna, de valójában az egész törzse egy játékszer, amin hosszasan elidőzhetsz. De különösképpen a csípője érzékeny pont, amit megragadva, masszírozva könnyen lángra lobban. De érzéki pontja az ajkai, ahol kalandozz némi finom csokoládé, esetleg jégkocka társaságában. 

Vízöntő: vedd le a lábáról

Mivel ő a horoszkóp nagy különce, meghódítani sem mindig egyszerű. Kiszámíthatatlan, de lenyűgözhető. Fontos nála, hogy szellemileg és testileg is kapcsolódni akar a másikhoz. Ha Vízöntő a választottad, fel kell fedezned, hogy mi szeret, és azt is, hogy a hangulata hogyan befolyásolja a vágyait. Bár levegő a jegye, szorosan kapcsolódik a földhöz, a természethez. Fő testrészei a lábfej, boka és a lábszár. A legérzékenyebb pontjai pedig a vádlija, bokája és a csukló. Nagy hatással lesz rá, ha egy selyemkendővel megkötözöd (akár a csuklóján, de a bokáknál is), vagy ha szex közben az ujjaidat végigfuttatod a vádliján. Egy nehéz nap után pedig szexi lábmasszázstól máris felpezsdül, és jöhet a következő műszak.

(via bustle)

Ez is érdekelhet szexi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top