nlc.hu
Horoszkóp

Ezért boldogtalanok ezek a csillagjegyek

Ez az oka 3 csillagjegy boldogtalanságának

Minden csillagjegy életében van egy alapvető terület, ahol ha nem tud kiteljesedni, az örömök ellenére sem érzi majd teljesnek az életet.

A boldogság tanulható, fokozható. Pontosan tudjuk, az agyunk mire reagál, így akár tudatosan növelhetjük a boldogsághormonok szintjét. De ez nem mindenkinek elég. Az egyes csillagjegyeknek megvan a kényes pontja. Aminek a hiánya az élet összes öröme ellenére is hatalmas űrt okoz.

szomorú nő fehér háttérrel

Fotó: Pixabay

Rák – válaszd meg az embereket

Ha nagyon nem találod a helyed, akkor nem megfelelő emberek vesznek körül. Nagyon simulékony vagy, és nem megjátszós módon. Egyszerűen alkalmazkodni akarsz, minél többet segíteni, minél kevesebbet zavarni az embereket. Észre sem veszed, és már elkezdtél hasonlítani azokra, akik más értéket képviselnek, mint te. Meg kell tanulnod ellentmondani, és felvállalni a véleményedet. Már ezzel megszűröd az embereket, akinek nem tetszik, nem közeledik hozzád. Válaszd meg bölcsen, hogy kit fogadsz bizalmadba. Ha a tényleg fontos emberek lesznek ott, nagyobb örömed lesz a világban.

Oroszlán – vedd le az álarcodat

Még nem fedezted fel az igazi önmagad. Ebből adódik a kényelmetlenség, amitől néha búskomor vagy. Ahogy önmagadat látod, aminek gondolod, azt te magad találtad ki. Felépítettél egy maszkot, ami tetszetős, sugárzó és kissé beképzelt. Ezzel sok mindent bevonzol, de közben távol tartasz magadtól dolgokat, embereket – és a boldogságot is. Dolgozz azon, hogy megtaláld a saját hangodat és az utat önmagadhoz. Ha az álarcodban ragadsz, a boldogtalanság örök társad marad.

Szűz – felejtsd el mások elvárásait

Megszállottja vagy, hogy mások mit gondolnak, mit mondanak rólad. Sajnos mások elképzelései, szabályai szerint élni soha nem vezet jóra. Időnként rádöbbensz, hogy pontosan tudod, mi a helyes és mi a jó neked. De akkor sem azt teszed, hanem amit mások várnak el. Kezdj el úgy élni végre, ahogy te szeretnél. Hatalmas megkönnyebbülés lesz. És hidd el, a szeretteid nem fognak elhagyni, ha a magad útját járod, és néha ellent mondasz nekik.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top