nlc.hu
Horoszkóp

Így flörtölj, hogy bevonzd a lelki társadat

3 fontos tanács flörtöléshez, hogy bevonzd az igazi lelki társat

Mindannyian vágyunk rá, hogy megtaláljuk a lelki társunkat, akivel megéljük az összetartozás mélységeit. Az ilyen kapcsolatok pedig nem a felszínes flörtökből, gyors románcokból születnek.

Ha nem találod ezt a mély, lelki kapcsolatot, lehet, hogy rosszul csinálsz valamit. Minél jobban beleveted magad a keresésbe, annál hajlamosabb vagy hibázni. A remény állandó társad, minden  férfiban megtalálni véled a másik feled. A reménytelenség pedig a kisördög a válladon: olyan kapcsolatokba is belevisz, ahol néha jelzőlámpa villog, hogy sérülni fogsz. 

Az egymás utáni flörtök, futó románcok sokkal jobban sértik a lelkedet, mint gondolnád. Azt hiszed, minden erősebbé tesz, ami nem végez veled. Ez hangzatos mondás, de amikor egy férfi megbánt, csak kérget növesztesz, nem leszel valójában erősebb. Ezért inkább tanuld meg, hogyan tudsz a lelkeddel flörtölni. Ilyenkor sokkal jobban jelen vagy, sokkal többet mutatsz a valódi lényedből. Ebben a folyamatban tényleg fejlődsz és erősödsz, még akkor is, ha csalódnod kell.

szerelmespár összebújva

Fotó: Unsplash

Minél többet dolgozol magadon, úgy kerül egyre jobban előtérbe a lelked. Ez a belső fény lesz az, ami valóban olyan személyeket vonz közel, akik rokon lelkek. De még ekkor is figyelj, mert a lelki társad nem biztos, hogy az elsők közt lesz. Hallgass a megérzéseidre, fel fogod ismerni őt.
Kezdj el flörtölni a lelkeddel, és figyeld, egy másik világ nyílik neked.

1. Legyél nyitott és őszinte

Magaddal és másokkal is. Ez a két tulajdonság alapvetően vonzó. De ha még mélyebbre mész, rájössz, nem vagy teljesen őszinte magaddal. Tárd fel, hogy miben kell fejlődnöd, vagy mik azok a félelmeid, amivel nem mersz szembenézni. Minél tisztábban látod magad, az aurád annál fényesebben ragyog. Könnyebben szemelnek ki azok, akikhez kapcsolódni tudsz.

2. Húzd meg a határokat

Az életben és a szerelemben is, gyakran fegyelmezetlenek vagyunk. Olyan embereket – és velük olyan energiát – engedünk közel, akik nincsenek jó hatással. Akik nem tisztelnek eléggé, és nem értik meg, ha valamibe nem egyezel bele. Ennek soha nem szabad megtörténnie egy valódi kapcsolatban. Tiszteljen, aki felé nyitsz, és azt is, hogy hol vannak a te határaid. Te pedig tiszteld magad és légy erős: ragaszkodj ezekhez.

3. Ne siettesd a dolgokat

Engedd el magad és élvezd az életet, úgy, ahogy van. Ne ugorj bele semmibe, amihez nem érzed magad késznek. Szabadulj meg a kényszertől, hogy bármivel is sietned kell. Lassulj le, élvezd a pillanatokat. Így fogod igazán meghallani, amikor az ösztöneid azt súgják: eljött az idő. Hallgass rájuk, bízz bennük. A legfontosabb dolgokban, mint a szerelem, csak erre számíthatsz.

(via awarenessact)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top