nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy párkapcsolati fogadalma

Ez legyen 3 csillagjegy idei párkapcsolati fogadalma

A kapcsolatban élő föld jegyű csillagjegyek kössék fel a fehérneműt, mert dolgozniuk kell, ha nem akarják az ajtón kívül találni magukat.

Minden kapcsolat két emberen múlik. Ez igaz rád is, ha a három föld csillagjegy egyikeként éppen azt mérlegeled, mitől lesz jobb a viszony a kedveseddel. Mindkettőtöknek engednie kell néha, és alakulni egy kicsit. Ne úgy fogd fel, hogy megváltozol, mert nem erről van szó. De az együttélés akkor lesz igazán harmonikus, ha együttműködés van. Ha csak egy dolgot fogadsz meg idénre, akkor legyen ez az. Jobbá teszed a kapcsolatot, és szebbé kettőtök új évét.

boldog pár egy hajón lógatja a lábát

Fotó: Unsplash

Bika: több kompromisszumot kötök

A szokások rabja vagy, ami időnként komoly makacsságba csap át. Természetesen az arany középutat megtalálni minden pár számára nehéz. Az ahhoz szükséges kompromisszumok pedig a legtöbb embernek megerőltetők. Pláne az olyan keményfejűeknek, mint te. Megszoksz vagy megszöksz – hangzott a jelmondatod, ha az összecsiszolódással kapcsolatban nyilatkoztál. De be kell látnod, hogy számos kapcsolatod így ment tönkre, és utána igencsak a padlón voltál. Nőj fel ahhoz, hogy elismerd: a párod fontos annyira, hogy meghozd a szükséges lemondásokat. Legyen ez erre az évre a tanulni valód.

Szűz: teret engedek a partneremnek

Mindig is tele voltál ambíciókkal, ehhez magadnak is a legmagasabbra tetted a lécet. Természetesen a párod sem kivétel. Ha megüti azt a szintet, ami elég jó neked, nem csalódhatsz benne. Ez nagyon jól hangzik, csak ő egy másik ember. Nem erőltetheted rá a saját magaddal kapcsolatos elvárásokat. Ha szeretnéd, hogy fejlődjön valamiben, segíts neki és biztasd. Ha alkalmatlannak nyilvánítod minden nem tetsző dologgal kapcsolatban, nem sokáig bírja veled. Tanuld meg elfogadni, hogy neki is megvan a maga tempója és értékei. Ahhoz, hogy a legjobbat hozzátok ki egymásból, hagyd őt kibontakozni. Együtt megtaláljátok a módját, hogy minden a helyére kerüljön.

Bak: fellobbantom a lángot

Boldog vagy a szerelmeddel. Mivel a biztonság és kiszámíthatóság nagyon fontos számodra, kissé belefelejtkezel a stabil kapcsolatba. Büszke vagy a társadra, de kényelmesen hátradőlve szemléled magatokat, milyen szépek is vagytok! Nagyon jó, hogy így látod. Csak amit te kényelmesnek érzel, a másik feled azt ellaposodottnak értékeli. Elfelejtett ünnepek, semmitmondó ajándékok… nem hiába érzi úgy, hogy szunnyad a köztetek lévő parázs. Nagyon jól tudod, hogy nem így van, de most itt az idő, hogy bebizonyítsd neki. Idézd fel, hogy mi hozta lázba az első randikon. Lepd meg egy titkos piknikkel a szabadban, vagy egy erotikus masszázzsal. Törj ki a megszokásból, mielőtt túl késő lesz. Az év még előtted áll!

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top