nlc.hu
Horoszkóp

Ezt tanulják meg idén a víz jegyűek

A legfontosabb lecke erre az évre a víz jegyűeknek

Vannak olyan szerencsések, akik tökéletesen ívelő – vagy annak látszó – életükben soha nem torpannak meg. Mindig tudják, merre tartanak. A legtöbbünknek viszont iránytűre van szüksége.

Életünk során rengeteg ponton torpanunk meg, a legkülönbözőbb okokból. Hol az érzelmi életünk, hol a karrier, hol a pénzügyi helyzet igényel mérlegelést. Emberek jönnek, majd tűnnek el mellőlünk. És az is előfordul, hogy nem tudjuk, hogyan tovább. Most az érzékeny és az érzelmes víz elemhez tartozó csillagjegyek kaphatnak útmutatást, mire összpontosítsanak és merre induljanak tovább.

nő mélázva ül tükör előtt pohárral a kézben

Fotó: Unsplash

Rák: viselkedj felnőttként!

Még mindig annyira gyerekesen viselkedsz. Nem nézel szembe a felnőtt léttel, leginkább azokkal a felelősségekkel, ami ezzel jár. Nagyon sürgősen változtatnod kell az életeden! Ami a legfontosabb, hogy a szerelmi életeddel kezdd a változást. Ne tespedj a sült galambra várva, hanem vedd komolyan, és tedd meg az első lépést. Tegyél fel magadnak pár kérdést, és válaszolj őszintén. Azzal a személlyel akarsz lenni, akivel éppen együtt vagy? Vele képzeled el a jövőt? Ha nem tudsz ezekre egyből, határozottan válaszolni, nézz a dolgok mögé. Amikor megvan a válaszod, tudni fogod, merre indulj.

Skorpió: tanulj meg bízni!

Kezdj el bízni az emberekben. Az egész életed az irányításról szól. Próbálsz mindent kontroll alatt tartani, még az érzelmeidet is – ami nyilván nem lehetséges. Ez az év számodra erről kell szóljon, hogy ebből alább adsz. Hinned kell benne, hogy mindig a megfelelő emberek lépnek be az életedbe, legyen szó barátságról vagy szerelemről. Higgy a sors hatalmában, hogy akkor is helyükre kerülnek a dolgok, ha nem te igazgatsz a helyére minden apróságot. Csukd be a szemed, és engedd végre, hogy az élet is tegyen érted, ne csak fordítva legyen.

Halak: hozz döntéseket!

Először is lassíts. Már jártál mindenhol, láttál mindent. Persze nem fizikailag, de érzelmileg és a gondolataidban megjártad az élet összes mélységét és magasságát. Most lépj egyet hátra, nézd meg magad. Látnod kell, hogy valójában mindened megvan, amit egy ideje hajszolsz. Csak éppen haza kell térned. Vissza a kiindulópontba, hogy meglásd, megvolt eddig is minden lehetőséged, csak nem voltál képes észrevenni. Most viszont volt elég időd, hogy kitaláld, mit is szeretnél valójában. Hozd meg a döntést, és kezdj el dolgozni rajta. Sikerülni fog!

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top