Horoszkóp

Íme a csillagjegyek bakancslistája

Kinek ne lenne olyan álma, amit szeretne egyszer megvalósítani az életében? A horoszkóp szerint a csillagjegyek bakancslistájának első helyén meglepő, ugyanakkor nagyon különleges vágy található. Vajon mi áll a bakancslistád élén?

Mindenkinek van bakancslistája, mely tömve van mindazzal, amit tanulni szeretne még az életében, amit kipróbálna, vagy ahova mindenképpen elutazna. S mi áll az első helyen? A legfőbb cél minden csillagjegynél más és más. A horoszkópból pontosan kiderül, vajon mire vágynak leginkább a csillagjegyek.

Kos: bungee jumping

Kos jegyűként keresed az izgalmakat, így mi más is mozgatná meg leginkább a fantáziádat, ha nem az extrém sportok. A bungee jumping igazi kihívást jelent számodra, ráadásul két legyet üthetsz vele egy csapásra: gyönyörű helyekre juthatsz el.

Bika: külföldi ösztöndíj

Bika jegyűként szívesen kényezteted az érzékszerveidet. Nos, egy külföldi tanév számodra olyan bakancslistás álom, mintha rendelnél egy finom sütit, és elfogyasztanád. A varázslatos helyszínek, az érdekes lehetőségek pedig csak tovább javítják az összképet.

Ikrek: horoszkópot készíttetni

A kíváncsiság mindenekelőtt, nem igaz? Ikrek jegyűként látnod kell, hogy elhidd, az új dolgok elsajátítása, az információéhség időnként győzedelmeskedik a logikus gondolkodást előnyben részesítő bal agyféltekéd felett. Az asztrológia elbűvöl, s ismerve téged, szeretnéd megtudni mindennek az okát.

Vajon mi áll a bakancslistád élén? (iStock)

Rák: jógatanfolyam egy indiai ásramban

Ízek, imák, szerelmek – biztosan a kedvenc könyved, filmed. Rák jegyűként semmit sem szeretsz jobban, mint a biztonságos otthon melegét, ám a spiritualitás gondolata nem hagy nyugodni. Előszeretettel álmodozol egy indiai ásramban elvégzett jógatanfolyamról, amely valódi élményeket ígér neked. 

Oroszlán: kiadni egy könyvet

Kétségtelenül sztárnak, hírességnek születtél. Oroszlán jegyűként a kreativitásod határtalan, igazi alkotó ember vagy, akinek egy érdekes könyv, regény írása remekül beleillik a bakancslistás képbe. És igen, a világnak szüksége van arra, hogy megismerje a nevedet.

Szűz: hátizsákkal bejárni Európát

Szűz jegyűként szívesen mélyedsz bele a részletekbe. Egy hátizsákos, pénztárcakímélő utazás nemcsak magáról az élményről szól számodra, hanem kiváló lehetőség, hogy újabb tapasztalatokat, számos örömforrást gyűjts a pénzügyi költségek részletes megtervezését illetően is.

Van, aki álmai utazását valósítaná meg (iStock)

Mérleg: idegen nyelvet tanulni

Mérleg jegyűként az egyik leginkább társaságkedvelő típus vagy. Imádsz beszélgetni, és úgy gondolod, minél több nyelven társaloghatsz, annál több embert ismersz meg. Tökéletesen igazad van, amikor bakancslistádra a nyelvtanulás lehetőségét írod fel. Ne is várj vele, kezdj hozzá minél előbb.

Skorpió: saját álomotthon

Skorpió jegyűként be kell ismerned, nagyon nem szereted, ha másoktól kell bármilyen módon is függened. Önállóságod pedig önálló otthont is kíván, így nem véletlenül szerepel bakancslistád élén a saját álomotthon megteremtése. Kitartásodnak, hitednek köszönhetően biztosan eléred a célodat.

Nyilas: megnézni a párizsi Louvre-t

Mire vágysz legjobban? Nyilas jegyűként szinte biztosan elsőre rávágod: az utazásra. A párizsi Eiffel-torony alatt szívesen készítenél fotót, ám mindig is arra vágytál, hogy meglátogasd a világ egyik legismertebb múzeumát, a Louvre-t. Ha még nem jártál volna Párizsban, írd fel a bakancslistádra az egzotikus úti célok mellé.

Mindenkinek van bakancslistája (iStock)

Bak: önkéntes munka

Bak jegyűként te nagyon nem szereted az idődet fölösleges dolgokra fecsérelni. Új ismeretek elsajátítása mellett, amelyek az önéletrajzodat egyre különlegesebbé teszik, a jó ügy érdekében végzett önkéntes munkára ugyanakkor nagyon is szívesen áldoznál időt. Valósítsd meg minél előbb.

Vízöntő: forradalmat indítani

Vízöntő jegyűként igazi lázadó alkat vagy. Szó sincs róla, hogy direkt keresnéd a bajt, avagy imádsz harcolni, épp ellenkezőleg, a szólásszabadság érdekében teszel meg minden tőled telhetőt. Itt az ideje, hogy felemelkedj, és igazi forradalmárként jelenj meg a világban… Persze, ha eddig még nem tetted meg.

Halak: átélni a hipnózist

Kezdesz álmos lenni… Egyre mélyebbre és mélyebbre jutsz a tudatodban… Halak jegyűként téged mindig is érdekelt a misztika, a meditáció, a rejtélyek, s mindig is a bakancslistádon szerepelt a hipnózis lehetősége. Bár az is lehet, te leszel majd, aki másokat hipnotizál…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top