nlc.hu
Horoszkóp

A párkapcsolatban élő tűz jegyűek ezen változtassanak idén

Ez lesz a szerelmes tűz jegyűek fogadalma

Az újévi fogadalmakban nem hinni kell, hanem betartani őket. Sokan vallják ezt az elvet, és inkább nem fogadnak meg semmit. Ez az egyszerűbb, de nem a legjobb út.

Pedig ha a szerelem a tét, nemcsak a saját életedet teszed boldogabbá, de a párod is örömmel veszi majd a változást. És most sem arra buzdít a horoszkópod, hogy erőszakkal kerekedj felül valamin, ami cseppet sem te vagy. De kompromisszumot keresni, majd kötni vagy olyan irányba fejlődni, ami egy pár mindkét tagjának jobb, mindig járható út.

szerelmespár pizzát eszik az ágyban gitár mellett

Fotó: Unsplash

Kos: megfontolom, hogy miért harcolok

Domináns és szenvedélyes vagy, soha nem félsz a konfliktustól. Ez egyáltalán nem rossz dolog, hiszen így derül ki mindkettőtök számára, hogyan alakítsátok ki a közös életet. Viszont ha nem tapasztalsz ellenállást, előbb-utóbb folyamatos veszekedésbe torkollik a kapcsolat. Ami odáig vezethet, hogy erős jellemed teljesen elnyomja a partnered. Aki jó esetben lelép, rossz esetben pedig benne maradtok egy harmónia és öröm nélküli kapcsolatban. Mindig alakítsd úgy, hogy az ő véleményének is helye legyen. És gondold meg, hogy amiért éppen vitázni készülsz, elég fontos-e neked, hogy feszültséget keltsen.

Oroszlán: engedem, hogy gyengének is lásson

A legmagabiztosabb ember vagy, akit kedvesed valaha látott. Ez lenyűgöző, viszont az érzékenységed és gyengédséged – amit rejtegetsz – ugyanilyen vonzó tulajdonságod. Nagyon kevesek láthatják ezt az énedet, de egy mély kapcsolatban nem teheted meg, hogy így legyen. A saját vágyaidat nem tudod kifejezni a párod felé, ha nem a valódi önmagadat adod. Ez a játszma nem csak őt sérti meg, neked is fájdalmakat okoz – amiket szintén nem tudsz kimutatni felé. Az érzékenység nem gyengeség! Mutasd meg ezt az oldaladat is a szerelmednek, a bizonytalanságaiddal együtt még többre fog tartani.

Nyilas: tiszteletben tartom a párom terét

A horoszkóp nagy felfedezője vagy. Világokat nyitsz meg a párodnak is, rengeteg újra tanítod őt az életről és az ágyban is. Aki persze csodál, és lesi minden szavadat. Ez nem jelenti azt, hogy pontosan annyira merész és bevállalós az életben, mint te vagy. Persze meg kell találnotok a közös nevezőt, de nem lökheted ki egyszerűen a saját komfortzónáján. Lehet, hogy egyszer majd veled tart a legvadabb kalandban is. De neki is megvan az a terület az életében, ahol olyan magabiztos, mint te a bizonytalanban. Tiszteld ezt és hagyd, hogy a maga tempójában érjen el oda, ahol te vagy. 

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top