nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegynek erre a férfira kell várnia

Ilyen lesz 4 csillagjegy számára a nagy Ő

De ki az a nagy Ő? Ha eddig külsőségben vagy anyagi helyzetben gondolkoztál, felejtsd el. A horoszkópod alapján eláruljuk, kire várj, hogy minden a helyére kerüljön.

Ha az ezredik randin és kezdődő kapcsolaton is túl vagy, lehet, hogy már éppen szerzetesnek készülsz. De még mielőtt elvonulnál a világ elől, olvasd el a csillagjegyedre vonatkozó sorokat, és kérj megerősítést a barátaidtól. Ők majd elmondják neked, hogy nem veled van a baj. Értékes vagy, jó vagy! És érdemes várnod arra, aki ezt meglátja benned. Sőt, csak Őrá érdemes.

mólón ülő nő vízparton

Fotó: Pixabay

Ikrek (május 21. – június 20.)

Van valahol egy férfi, akinek minden problémádat elmondhatod. Őrá várj. Ő lesz az, aki elfogad teljesen, és nem akar majd megváltoztatni. Megérti majd, hogy vannak napok, amikor te nem vágysz kimozdulni, és nem sértődik meg, ha nélküled megy valahova. Minden porcikádat szeretni fogja. Tiszteletben tartja, hogy te más vagy, mint ő, de pont így szeret majd. Mindennél jobban.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Várj arra a férfira, aki nyílt szívű, és nem jelent majd gondot neki, hogy kimutassa az érzéseit. Akiben teljesen megbízhatsz, és számíthatsz rá, bármi történjék is az életedben. Akivel teljesen önmagad lehetsz, játszmák és színészkedés nélkül. Akivel soha nem gondolsz arra, hogy mit mondj, hogy tetsszen neki. Aki mindig ott lesz, és mosolyt csal az arcodra, még a legnehezebb pillanatokban is.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Akire te vársz, könnyebbé fogja tenni az életed, minden téren. Ő lesz az, aki megnevettet, ha igazán rossz passzban vagy. Aki mindig tud majd olyat mondani, amitől szebbnek látod a világot. Minden egyes veled töltött perc derűs lesz számára, mert veled érzi a legjobban magát. Te pedig természetesen, vele. Mert nem csupán a szerelmed lesz, de a legjobb barátod is. 

Halak (február 19. – március 20.)

Várj a legkedvesebb férfira. Aki a szerelmed lesz, a barátod, a társad, a bizalmasod. Bármilyen félénk, mégis a legbátrabb: őszintén meri vállalni az érzéseit. Várj őrá, aki csakis veled akarja átélni élete kalandjait. Ő lesz az, akivel egy egészen új szintjét ismeritek meg a párkapcsolatnak. Akivel együtt még a lehetetlen is lehetségessé válik.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top