nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy újévi fogadalma

Még nem késő fogadalmat tenni a levegő jegyűeknek

Egy szívből tett fogadalom nem csak neked hasznos. Ha olyat fogadsz meg, ami által jobb ember leszel, a szeretteiddel és a világgal is jót teszel.

Fejlődni, változni sosem késő. Amikor újévi fogadalmakról van szó, a legtöbben csip-csup szokásokra gondolnak. Holnaptól mindennap felteszem a ránctalanítót. Ezentúl este nem nézek az ágyban sorozatot. Pedig komoly elhatározást is tehetsz, amin előre haladva, lépésenként, a fejlődés útjára lépsz. Csillagjegyed rávilágít, milyen irányba érdemes indulnod.

nő naplót ír egy ablakban

Fotó: Pixabay

Ikrek (május 21. – június 20.)
Fedezz fel új lehetőségeket!

Nagyon gyorsan tanulsz, és hamar alkalmazkodsz új helyzetekben. Rengeteg olyan adottságod van, amire büszke vagy, de mégsem kezdesz velük semmit. Lubickolsz a megszokásban, ahol a te vagy a legjobb, miközben tudod, hogy sokkal többre vagy képes. Ettől időnként rosszul érzed magad, aztán hagyod, hogy elmúljon. Ott vannak a lehetőségek az orrod előtt, kezdj bele valami újba! Szárnyra fogsz kapni tőle, és nem csak te érzed majd a változást, hanem a környezetedet is feldobod és inspirálod.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Találd meg a szépséget a tökéletlenségben!

Tökéletes vagy semmi – lehetne a jelszavad. Szereted a szépséget, kifinomultságot, és hajlamos vagy megítélni embereket, dolgokat a külső alapján. Így vagy a magad világával is, ha valami nem sikerül olyan jól, ahogy elképzelted, képes vagy magadba roskadni. Szívesen kezdesz bele alkotásba, legyen szó művészetekről vagy ételekről. Adj magadnak időt, hogy ráérezz, megtanuld, a kritika ráér később is! El kell fogadnod, hogy a szépség relatív, és a tökéletlen is lehet szép. Ahhoz pedig, hogy szívből alkoss, nem hibátlanságra van szükség, hanem szeretetre, szenvedélyre és nyitottságra.

Vízöntő (január 20. – február 18.)
Állj ki az igazad mellett!

A közösség nagyon fontos neked. Sokszor előtérbe helyezed a társaságot, és inkább hajlasz valamire, ami jó lesz másoknak, lemondva a saját valódi vágyaidról. Vannak helyzetek, amikor így helyes, de egy idő után káros lehet minden apróságban alámenni a többség akaratának. Hatalmas igazságérzeted van, kezdj el úgy cselekedni, amit helyesnek gondolsz. Amikor tudod, hogy nem az lesz a jobb, amit a többség szeretne, mondj ellent. Lehet, hogy ez megtöri a harmóniát, de csak így haladsz előre. Állj ki magadért, az igazságért, jóságért – meglátod, példád ragadós lesz.

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet szerelmespár pizzát eszik az ágyban gitár mellett Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top