nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek csalják meg idén a párjukat

4 csillagjegy, akinek ez az év a hűtlenségről szólhat

A hűtlenség teljesen a mindennapok részévé vált. Szinte rezzenéstelenül fogadod, ha erről számol be egy barátod – akár őt csalták meg, akár ő volt az elkövető.

Sokféleképpen értelmezik az emberek a hűtlenséget. Egyeseknek az ártatlan flört sem fér bele egy kapcsolatba, míg mások elvei szerint csak az számít hűtlenségnek, ha a testiség mellett lelkiek keverednek a párhuzamos románcba. 
A személyiségeden kívül a csillagok állása is meghatározza, hogy hol állsz pontosan a nagy hűtlenségi játszmában. Lehet, hogy soha nem voltál még egyik oldalon sem.
Van viszont négy olyan csillagjegy, akik 2021-ben veszélyes játékot űznek. Súlyosan megbánthatják a párjukat, sőt, el is veszíthetik őt.

szomorú férfi rózsacsokorral

Fotó: Pixabay

Bika (április 19. – május 20.)

Egy ideje kikacsintgatsz a kapcsolatból, de csak a sóvárgásig jutottál. Izgat a gondolat, hogy kipróbálj valami újat, ugyanis a megszokás a te legnagyobb ellenfeled. Az unalmas kapcsolat szinte megrémít, ezért amikor az első jelét érzed  megszokásnak, belekóstolsz a megszökésbe. Ideig-óráig izgató lesz az újdonság ereje, de fájdalom követi. Mérlegeld, hogy mit tehetsz időben ellene, mert az elveszett bizalom nem biztos, hogy visszaépíthető.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Hajlamos vagy a saját érdekeid alapján dönteni. Annyira nem vagy önző, hogy ne segíts a bajban, de ahhoz elég egoista vagy, hogy megbántsd a szerelmedet. Nehéz veled kompromisszumot kötni, ami még jobban nehezíti a dolgotokat. A folyamatos veszekedés unalmassá válik, az állandó feszültség pedig vágyölő. Így különösen veszélyes, ha egyedül mész levezetni a stresszt. Amikor elengeded magad, könnyen belekeveredsz egy izgalmas flörtbe, ami neked nagyon jól esik. De otthon valaki várni fog, akinek a szemébe kell nézned, és eldöntened: hogyan tovább.

Rák (június 21. – július 22.)

Ha te is hűséges és érzékeny Rák vagy, sokkoló lehet magadat ezen a listán látni. De éppen a sebezhetőséged fordulhat át kétségbeesésbe. Ha a szerelmed semmibe vesz és a lelkedbe tipor, megszűnik a racionális gondolkodás. Az érzelmeid veszik át az irányítást, és azt sugallják: keresd meg a boldogságot! Ami persze jár neked, de nem mindegy, milyen áron. Hallgass a józan eszedre, és beszélj a pároddal. Próbáld meg helyrehozni, amit lehet. Ha te leszel a hűtlen, magadnak nehezebben bocsátasz meg, mint bármi másnak.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Rákkal szemben te pontosan tudod, hogy a hűtlenek közt a helyed. Nehezen fogod vissza magad a szexualitásban, már ha egyáltalán sikerül. A libidód az egekben van, és ha a partnered nem tudja követni az elvárásaidat, szívesen keresed meg máshol a hiányzó örömöt. És az örömbe nem vegyül üröm számodra akkor sem, ha lebuksz. Nem érzed magad bűnösnek, sőt, a másikat fogod hibáztatni, amiért nem tett megfelelő erőfeszítéseket a kapcsolatért. Ezt a játszmát addig játszhatod, amíg a sors tükröt nem tart eléd. Utána neked is fel kell nőnöd.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top