nlc.hu
Horoszkóp

Ezt a 4 csillagjegyet zavarja, ha szakítás után továbblépsz

Így bosszantsd fel ezt a 4 szívtiprót

Ha egy romantikus film főszereplője lennél, talán így lehetne összefoglalni a következőket: összetörték a szívét, majd bosszút állt. 

Ez a bosszú persze nem arról szól, hogy kibabrálj a másikkal. Sokkal inkább arról, hogy te tovább lépj. Ami már önmagában elég ahhoz, hogy zavarja az exedet. Ezt a négy csillagjegyet például, eképpen.

szomorkás félmeztelen férfi tengernél

Fotó: Unsplash

Nyilas – érezze, hogy már nem kell neked

A Nyilas nem bírja elviselni az elutasítást. Személyes sérelemnek éli meg,és ez az érzés nem múlik el benne egyhamar. Így ha ő az exed, aki szakított veled, az lesz számára a legnagyobb pofon: ha már nem akarod őt. Biztosan bepróbálkozik még párszor, miután kidobott. Ha teljesen határozottam nemet mondasz, sőt, elmondod neki, hogy van valakid, legalább annyira szenvedni fog, mint te a szakítás után. Ne add meg neki a lehetőséget, hogy ismét fájdalmat okozzon!

Bak – add tudtára, hogy az előző pasidat siratod

Az önérzete a leggyengébb pontja. Semmi nem zavarja őt jobban, mint amikor nem első valamiben. Amikor szakít veled, add tudtára, hogy jobban is teszi – mivel úgysem vagy még túl az előző exeden. Aztán ecsetelheted is neki szomorúan, miben volt jobb az a fickó nála. Teljesen összezavarja, ha ő a második. Ő adta ki az utadat, és még neki rosszabb? Ez olyasvalami, ami tényleg okoz neki pár álmatlan éjszakát. Döntetlen!

Vízöntő – használd a saját módszerét

A lezárás nélküli távozás kegyetlen és bunkó dolog. De pontosan ez a vízöntő módszere. Amikor egy kapcsolatban ő a hunyó, és hamarosan eljön a vég, add vissza neki, amivel annyi fájdalmat okozott már másoknak. A fagyi most visszanyal: ne hagyd, hogy ő szakítson. Te hagyd el, minden magyarázat nélkül. Teljesen megsemmisül, de talán most elgondolkodik, hogy a saját módszere hogyan is hatott az előző kapcsolatai során.

Halak – vedd semmibe egy darabig

Érzékeny jegy, nem bírja ki, ha nem szeretik vagy nincs szükség rá. Így a legjobban úgy érezheti meg, mennyire bántó is volt veled, ha átnézel rajta. Mielőtt szakítotok, egy darabig még teljesen ignoráld. Felszabadultan keresd a barátaid társaságát, és legyél önállóbb, mint valaha. Könyörögni fog a figyelmedért és szerelmedért – amitől ő maga tántorított el. Mondd el neki, hogy ezt már valahol máshol kell keresnie, de a maga érdekében is, tanuljon a hibáiból.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top