nlc.hu
Horoszkóp

Íme a tűz csillagjegyek életleckéje

Ez a leckéd az idei évre, ha tűz jegyű vagy

Ha úgy érzed, megrekedtél az életedben, most a horoszkópod segít tovább lépni. A tűz jegyűeknek szánt tanács következik, egy csodás év reményében.

Lehetsz határozott, hozhatsz gyors, jó döntéseket. Haladhatsz a fejlődés, önismeret útján. Ettől még eljöhet olyan pillanat vagy hosszabb időszak, amikor úgy érzed: nem tudod, hova tartasz, és milyen utat válassz. Ilyenkor jól jön egy kapaszkodó, ami ha nem is ad a kérdésedre választ, de elindít egy úton, és kibillent a kissé reménytelen helyzetből. Ha a tűz csillagjegyek közé tartozol, íme a tiéd, ha nem, akkor is olvass tovább, és tanulj mások tapasztalataiból.

kisbusz előtt álló mosolygó nő napszemüvegben

Fotó: Pixabay

Kos – fogadd el, hogy máshogy alakul

Ha így haladsz tovább, nem lesz jó vége. El kell fogadnod, hogy nem tarthatod irányítás alatt az univerzum minden egyes morzsáját. Irigylésre méltó, hogy nagyratörő terveid és céljaid vannak. De nem szabad beleőrülnöd, ha valami máshogy alakul. Meg kell tanulnod elfogadni, hogy a céljaidat nem feltétlenül úgy éred el mindig, ahogy szeretnéd. Fogadd el, hogy az élet néha közbeszól, és mást dob, mint amiért tartod a markodat.

Oroszlán – fejlődnöd kell, hogy a legjobb lehess

Hűvösebb fejjel kell meghoznod a döntéseidet. Amikor hirtelen, érzelmektől vezérelve teszed, sokszor megbánod, és sajnálkozol. De nem hagyod eltántorítani magad, hiába győzködnek a barátaid a józan észre hivatkozva. Mindenkinél jobbnak gondolod magad, mindenben. Tanuld meg, hogy nem te vagy az… lehetnek mások is, akik legalább olyan jók. Vannak versenytársaid, akiknél csak úgy lehetsz jobb, ha keményen dolgozol és fejlődsz. Képes vagy rá!

Nyilas – képes vagy sikerre vinni az álmaidat

Saját magad ellensége vagy. Rengeteg álmod, elképzelésed van, de túl bizonytalan vagy ahhoz, hogy végigvidd bármelyiket. Nem hiszel magadban, alábecsülöd a képességeidet. Állj meg egy percre, gondold végig, mit is szeretnél igazán. Készíts tervet, amit lépésről lépésre viszel véghez. Tanuld meg, hogy képes vagy sikereket elérni! Ez a legfontosabb leckéd, amit ebben az évben meg kell tanulnod. Meglátod, életed végéig kamatozni fog.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top