nlc.hu
Horoszkóp

Esti rutin föld jegyűeknek

Ettől az esti rutintól ébred kipihenten 3 csillagjegy

Szinte minden embernek eltérnek az alvási szokásai. De a föld jegyűek számára most olyan ötletek következnek, amivel pihentetőbbé tehetik az alvást és édesebbé az álmokat.

Az alvás, az álom számos ősi kultúrában központi téma volt. Az indiánok abban hittek, hogy az álomvilágban gyógyítani is tudják az ébrenléti bajokat. A jógában pedig külön rendszere van az alvásnak, a jóga nidra, amivel az egészségi állapot és a teljesítmény is fokozható. Meg kell becsülnünk az alvást, mert ez az egészségünk egyik meghatározó eleme. 

forró csokoládé szép csészében

Fotó: Pixabay

Bika (április 19. – május 20.)

A kemény munkánál jobban csak a jutalmazást szereted. A munkád gyümölcsét most felejtsd el, és kényeztesd magad, mert megérdemled. Készíts magadnak egy bögre igazi forró csokoládét, csipetnyi csilivel. Engedj forró vizet a kádba, gyújts gyertyát. Lazító illóolajokkal tedd tökéletessé az estét, és élvezd, ahogy a csokoládé mennyei íze szétárad a testedben. Egy maja papnőnek sem lehetne tökéletesebb estéje!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nehéz lecsillapodnod, amikor egy munkanap véget ér. Máris a következőn kattog az agyad, nem marad abba a tervezés. Át kell kapcsolnod, de csak akkor tudsz, ha minden rendben van másnapra. Először írj listát, mivel kell majd foglalkoznod, aztán tedd el holnap reggelig. Készítsd elő a ruháidat, az ételt, amit beviszel. És ha minden rendben, ülj le a fotelba némi egészséges nassolnivalóval, és nézd a kedvenc sorozatodat. Csak semmi bűntudat, ez most csakis a te időd.

Bak (december 22. – január 19.)

Munkamániás vagy, és szükséged van külső támogatásra, hogy kiszabadulj a teendők fogságából. Keress egy szimpatikus jógaprogramot, amit otthon végezhetsz. Mindenképp olyat válassz, aminek része a gyakorlás végén a meditáció, relaxáció. Amikor hazaérsz, igyál egy kis nyugtató gyógynövényteát, hallgass nyugtató zenét, és amikor felkészültél, jöhet a testedet megdolgozó ellazulás. Tanulj meg meditálni, ami a kemény hajtás közben napközben is jól jön majd neked.

(via bodyandsoul)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top