nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. február 2–9. – Jól indul a hét

Az angyalhoroszkóp szerint sokkal lazábban állsz hozzá a napi dolgokhoz. Kevésbé erős benned a megfelelési vágy. Intézz olyan ügyeket, amiket korábban hangulatod és elfoglaltságaid miatt nem tudtál nyélbe ütni.

Angyali segítséggel szinte nem létezik számodra lehetetlen. Fogadd is el a tanácsokat vagy a konkrét segítséget. Munkádban vagy a leglelkesebb, de egyetlen nap sem múlik el, hogy különféle terveket ne szövögetnél. Önbizalomhiány miatt semmit ne adj fel. Lelked mélyén régóta vihar dúl. Azonban a külvilág ezt nem látja, legfeljebb néha, amikor átlátszóbbá válik rajtad a páncél. Hidd el, amit az angyalhoroszkóp sugall: növekszik a megbecsülésed, ha látják, hogy te is érző ember vagy.

Heti angyalhoroszkóp 2021.2.2.

Jól indul a hét (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok üzenete szerint, amikor ilyen élénk vagy, jót tenne, ha valamivel lefárasztanád magad. Kipróbálhatnál valamit a mostanában annyira divatos, online táncos edzésformákból. Jó zene mellett egészségesen elfáradsz és nem megvetendő az új társaság sem, akikkel igaz, hogy egyelőre csak a kibertérben ismerkedhetsz meg. Egész héten optimista és rendkívül lelkes leszel.

Bika

Az angyalok üzenete szerint valószínűleg a barátaid hozzák el neked azt a felszabadult hangulatot, amiben az egész hetet töltöd. Néha könnyelmű lehetsz. Bármit mutat a hőmérő, vedd tudomásul, hogy február van, tehát szükséged van sapkára, sálra, kesztyűre. Ha baráti körben töltöd a hét végét, mozogjatok sokat, felejtsétek el a számítógépet!

Ikrek

Az angyalok üzenete szerint a pénz szinte az egész héten fontos szerepet játszik. Mikor nem? – kérdezheted. Most azonban sokkal több a pozitív előjel, mit korábban. Lassan kezdd el gyűjtögetni az ötleteket, hogy mire szeretnéd fordítani az összeget. Az angyalok segítenek, de azért neked is figyelned kell az egészségedre ezekben a zűrös időkben.

Rák

Az angyalok az üzenik, hogy az éjszaka alvásra való, te azonban legszívesebben egy percig sem hajtanád álomra a fejedet. Fantasztikus a mozgásigényed és a teljesítőképességed. Beszéld meg a barátnőiddel vagy a kollégákkal, hogy szerveztek egy esti szabadtéri edzést. Mindenképpen ragaszkodj a csoportos foglalkozáshoz, különben unatkozni fogsz és elszáll a lelkesedésed.

Oroszlán

Az angyalok szerint amennyiben távol élsz a családodtól, szüleidtől, ezekben a napokban nagyon sokat gondolsz rájuk. Lehet, hogy sokat telefonálsz vagy le sem szállsz a videochatről.  Elképzelhető, hogy van közös anyagi ügyetek vagy más tervetek, amit együtt szeretnétek megvalósítani.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy minden, ami a közösséggel kapcsolatos, egyre fontosabb a számodra. Legyen ez közös edzés, kirándulás megszervezése vagy egy kártyaparti, teljesen mindegy. Lényeg, hogy a középpontban lehess. A többieknek jól jön, ha leveszed vállukról a szervezéssel járó izgalmakat, így valamennyien pozitívan zárjátok a hetet.

Heti angyalhoroszkóp 2021.2.2.

Téli angyalka (Fotó: Pixabay)

Mérleg

Az angyalok üzenete szerint a munkádban extra lelkesedés hajt. Kedvedre való a feladat, hiszen az intellektusodra nagy szükség van. Egy anyagi ügyed is kedvezően alakul: ingatlan eladása vagy vétele esetén a várakozásodnak megfelelően halad az ügy. Ezen a héten a hivatás mellett a baráti kapcsolatok is reflektorfénybe kerülnek.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy ezen a héten fordíts nagy gondot önmagadra, adj magadnak időt. Egy komoly kérdésben jól megtalálod a közös hangot a döntéshozókkal. Felhasználhatod azokat az ismeretségeket is, amik támogatnak és melletted állnak. Ha kedvesen és előzékenyen viselkedsz, az jó hatással lesz kapcsolataidra.

Nyilas

Az angyalok üzenete szerint a barátságokat úgy is elmélyítheted, hogy vacsorára hívod azokat, akik fontosak neked. Alaposan gondold át, mi kerül az asztalodra. A csillagok mostanában inkább a megterhelő ételek felé kormányoznak. Különösen a hét közepén fontos, hogy gondoskodj egészséges táplálékról.

Bak

Az angyalok üzenete szerint biztos, hogy elegendő szakmai sikert könyvelhetsz el magadnak ezekben a napokban is. Mégis kissé elégedetlen vagy, ugyanis szeretnél anyagilag sikeresebb lenni, különösen, hogy a családod felé megmutathasd, mennyire értékelik a munkádat. Fantasztikusan pörgősen indul a heted. Mindenre vállalkozol, minden kihívást örömmel fogadsz.

Vízöntő

Az angyalok üzenete szerint egyre jobban érlelődik benned a pályamódosítás gondolata. Szellemileg nagyobb kihívásra vágysz, de azért ne túlozz el semmit. Lehet, hogy csak pillanatnyilag szorulsz hátrányba a munkahelyeden. Gondold végig, mi az előnye és mi a hátránya annak, ha most felállsz.

Halak

Az angyalok üzenete szerint van elég fantáziád, hogy kigondold a jövődet, de még mindig kevés a valódi, cselekvő energia. Ezekben a napokban kaphatsz egy olyan kedvező ajánlatot, amit kár lenne kihagyni. Örökké alkalmazott akarsz maradni? Érdemes lenne megfontolni az önállósodás lehetőségét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top