nlc.hu
Horoszkóp

Megbocsátó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek megbocsátanak, de nem felejtenek

Kit a konfliktuskerülés, kit a büszkeség, kit pedig az önuralom vezérel, ami azonban biztos, hogy ezek a csillagjegyek könnyen megbocsátanak. Ám a látszat csal...

A most következő négy csillagjegy szülötteinek nem kell hosszasan könyörögni a bocsánatáért, azt azonban érdemes észben tartanod, hogy ha megbántottad őket, azt valószínűleg sosem felejtik el…

Bika

A Bika szülötteit eleve nehéz igazán megbántani és még ha ez meg is történik, akkor sem feltétlenül adnak hangot a sértettségüknek, annál ugyanis sokkal büszkébbek. Legyen szó akár apróságokról, akár nagyobb horderejű dolgokról, viszonylag könnyen megbocsátanak. Legalábbis látszólag. Ugyanis valójában sosem felejtik el a sérelmet és nagyon ügyelnek arra is, hogy a másiknak ne legyen több alkalma újból megbántani őket. 

Halak

A Halak jegyben született emberek szívből gyűlölik a konfliktust, éppen ezért igyekeznek kerülni is. Általában már azelőtt megbocsátanak neked, hogy egyáltalán felmerülne benned a mentegetőzés gondolata. Mivel azonban hiperérzékenyek is, legbelül nagyon nehezen dolgozzák fel, ha megbántották őket. Sőt, van, hogy soha nem is képesek elengedni az őket ért sérelmet, annak okozóját pedig onnantól kezdve érzelmileg mindenképp távol tartják maguktól. 

Megbocsátás

Megbocsátasz? (Illusztráció: Getty Images)

Bak

A Bakok jellemzően makacs és kimért természetű emberek, épp ezért lehet meglepő, hogy milyen hamar képesek megbocsátani. Igazából azonban ez is sokkal inkább arról szól, hogy ilyenkor is maguknál tartják az irányítást és megőrzik a higgadtságukat. A memóriájuk viszont több mint kiváló, és nem csupán adatokat, de érzéseket is nagyon pontosan és hosszú ideig tárol. Ha egyszer megbántottál egy Bakot, nem fog veled haragot tartani, de abban is biztos lehetsz, hogy nem fogsz második esélyt sem kapni tőle. Ez utóbbi fogalom ugyanis számára gyakorlatilag ismeretlen. 

Rák 

A Rákok rendkívül érzelmes emberek és ezt látványosan ki is mutatják. Nincs ez másként olyan esetekben sem, amikor megbántják őket. Ha egy Rák szülött haragszik rád, nem fogja eltitkolni, sőt, úgy fogja kifejezésre juttatni, hogy egészen biztosan észrevedd és lehetőleg neked is fájjon. Nem kevésbé lesz egyértelmű az is, ha megbocsát neked, ezt követően pedig úgy tűnhet, visszatért minden a rendes kerékvágásba. A csillagjegy szülöttei azonban rendkívül nehezen viselik, ha összezavarják az érzéseiket és aki ezt egyszer megtette velük, azzal szemben egyszer és mindenkorra bizalmatlanok maradnak.  

via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top