nlc.hu
Horoszkóp

A víz jegyűek ezen változtatnak szerelmükért

Szerelmi fogadalom, amit a víz jegyűek tesznek

Ki nem állhatod a fogadalmakat, de talán ebben az esetben kivételt teszel. Bőven van idő év végéig, hogy ezzel a kijelentéssel csodássá varázsold a kapcsolatot.

Szerelmes vagy, mindent megtesztek egymásért. De mint minden párkapcsolatban, nálatok is előfordulnak összezördülések. Ha ennek a három csillagjegynek az egyike a tied, íme egyetlen dolog, amivel hatalmasat tehetsz a harmonikus szerelemért!

boldog ölelkező pár egy hajón

Fotó: Unsplash

Rák: kifejezem a vágyaimat

Melegszívű Rákként hátrálsz minden konfliktus elől. Inkább mindent megteszel a másikért, de ne vitázzatok. Egy idő után könnyen magadba fojtod a véleményedet, és sutba dobod a vágyaidat, nehogy bántsd vele a másikat. Rosszul teszed! Neked is ugyanolyan jogod van a boldogsághoz, mint neki, és ne feledd, amikor beléd szeretett, ez mind a részed volt! Tanulj meg ismét ellent mondani, és kifejezni, amire vágysz. A tökéletes boldogságba belefér, hogy nem mindig értetek tökéletesen egyet. 

Skorpió: elengedem a haragot

Hajlamos vagy hosszasan rágódni a legapróbb dolgokon is. Cipeled a haragot napokon át, és ez sokkal jobban megkeseríti az életet, mint maga a vita tárgya. Tanuld meg túltenni magad a kisebb és nagyobb vitákon is. Gyakorold a bocsánatkérést, megbocsátást és a továbblépést is. Te is vétesz hibákat, a partnered is. Fogadd el önmagad, őt is, és ne emlékeztesd folyton magatokat a problémákra, nem attól múlnak el.

Halak: megtanulok bízni

Sebezhető, érzékeny lélek vagy. Nagyon nehezen bízol meg bárkiben is. Ha pedig mégis megbíztál, és elárulnak, sokkal nehezebben küzdesz meg vele, mint bárki más. Indulj ki abból, hogy a szerelembe a két fél nem azért érkezik, mert bántani akarják egymást. A tökéletes harmónia első árnyékára pedig nem kell kilépni a kapcsolatból. Ha mindenben rossz jelet látsz, és olyan dolgokat képzelsz, amik nincsenek, úgy nehéz lesz mély, hosszú kapcsolatban élni. Tanulj meg bízni, és hagyd, hogy szeressenek!

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet szerelmespár pizzát eszik az ágyban gitár mellett Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top