nlc.hu
Horoszkóp

Ez a három csillagjegy nem bízik a jövőben

Ezért rettegnek a jövőtől a tűz jegyűek

Te mitől félsz? Magánytól, boldogtalanságtól? Esetleg olyan szerencsés vagy, hogy a jövő a te gondolataidban a legfényesebb hely? A tűz jegyűek nem így gondolják.

Vannak olyan szerencsés csillagjegyek, akik hisznek a kiszámítható, atombiztos jövőben. De a sors nem arról ismert, hogy erre a műsorra ad jegyet. Amíg azt hiszed, te mindent számításba vettél, jó adag meglepetést rejteget. A tűz jegyűek tisztában vannak vele.

tóparton néző nő piros bokorral

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Magabiztosságodat sokan irigylik és soha nem gondolnák, mi a legnagyobb félelmed. Pontosan tudod, hogyan telik majd a következő napod, takarékoskodsz, tervezed a jövőt. De egyvalami nem tervezhető: hogy megtalálod-e az igazit?
Ez a gondolat, ami félelemben tart, amikor a jövődre gondolsz. Vágysz az igaz szerelemre, arra az emberre, aki a másik feled lesz. Volt pár fellángolás, reményteli próbálkozás. De amikor félrement, mindig úrrá lett rajtad a pánik: vajon lesz-e még ilyen? Az is véget ér? Létezik-e vajon örök szerelem, és megtalálod-e? Lazíts, ne görcsölj. Csak így derítheted ki.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Titokban tartod, hiszen te erős vagy. Nem is hinnék el neked, hiszen a legjobb társaságod mindig veled van: önmagad. A te titkos félelmed az, hogy magányos leszel. Semmi nem zavar annyira, mint a bevillanó képek a jövődről, ahol egyedül vagy. Egyedül eszel. Egyedül alszol. Magányosan autókázol egy tengerparti vakációra. Hogy elkergesd ezeket, kétségbeesetten körülveszed magad emberekkel, válogatás nélkül. De ők nem a barátaid és már arra is rájöttél, hogy társaságban is lehetsz egyedül. Meg kell tanulnod bízni magadban, és jól érezni magad egyedül. Semmi más nem űzi el a félelmeidet.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nem az ejt kétségbe, hogy egyszer csak elveszíted a memóriádat. Hanem az, hogy semmi más nem marad, csak az emlékeid. Úgy érzed, hogy a legszebb éveid egyszer véget érnek, és csak erre tudsz gondolni a jövőd kapcsán. Mindig a kaland éltetett, de mi lesz utána? Ahogy fogy a motivációd, fogynak az élmények, úgy veszíted el az életkedvedet. Arra gondolsz, hogy a csúcson túl már semmi nincsen, csak az emlékek és a lassú enyészet. Pedig aki úgy szeret élni, mint te, annak nem jelent gondot megtalálni az élet értelmét! Egy újabbat. Keress tovább, és meglátod: nem csak egy csúcsot lehet meghódítani.

(via thoughtcatalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top