nlc.hu
Horoszkóp

Így kezdj kapcsolatot a Halakkal

5 zavaró tényező, ha Halak jegyűbe vagy szerelmes

A Halak jegy szülötte nagyon vonzó személy, akiből csak úgy árad a természetes, finom szexualitás. Elfogadó és védelmező szerető, de azért ő sem mindenben tökéletes.

Most léptünk a Halak havába, és akinek ebben a jegyben született a kedvese, már tisztában lehet csodás személyiségével. A kreatív, álmodozó, víz jegyű Halak partnere szerencsés ember, de nem árt, ha tisztában vagy néhány dologgal, ha egy Hallal kezdesz kapcsolatba.

sellőlány a víz alatt

Fotó: Unsplash

1. Mindennél jobban bízik az ösztöneiben

Soha ne hazudj neki, mert egyből észreveszi! Rendkívül intuitív a Halak, a legkisebb füllentést is azonnal jelzi a radarja. Honnan tudja? Sehonnan, ő érzi ezt. Ne tedd próbára, mert könnyen elveszíted a bizalmát. És te is bízz az ösztöneiben, akár életmentő is lehet a Halak egy-egy megérzése.

2. Túlságosan érzelmes

Olyan érzésed lehet vele, mintha bármikor sírva fakadna. Nem lehet kiszámítani, mitől kezdi hullatni a könnyeit. De mivel roppant együttérző, bárki megindító története hallatán zokogásban törhet ki. Ne piszkáld emiatt, hidd el, néha ő is szívesen elrejtené túlcsorduló érzéseit.

3. Imád lustálkodni

Te már rég kipattantál az ágyból, lenyomtál egy frissítő jógasort, narancsot facsartál… Halak kedvesed pedig álmodozó mosollyal fekszik az ágyban, és bámulja a hálószoba falát díszítő tengerpart-nyomatot. Kedvenc esti programja pedig az aktuális sorozata, egy nagy tál nassolnivalóval. Na jó, nem ennyiből áll a Halak! De rá kell venni, hogy ráérezhessen: a kényelmes kanapén túl is van neki való élet.

4. Irritálóan gondoskodó

Az első hetekben még édes a sok apróság, amivel naponta elhalmoz. Kérdések, üzenetek, elrejtett csomagok és az anyukádat megszégyenítő ebédcsomag. Rózsaszín köd ide vagy oda, hamarosan nyomasztóvá válik a folyamatos gondoskodás. Tudtára kell adnod, hogy ez sok neked. Úgy, hogy nem sértődik meg… Sok sikert!

5. Ha úgy gondolja, nem vagy jó hozzá, lelép

Míg sokan sajnos évekig képtelenek kilépni egy mérgező kapcsolatból, a Halak annyira nem viseli jól a kellemetlen helyzeteket, hogy könnyedén szakít. Amikor egyértelművé válik számára, hogy ő az elnyomott fél, az érzékeny Halak öntudatos sellőként áll ki magáért. Ha szereted, ne bántsd – ha pedig bántod, megkapod a méltó büntetést.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top