nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen otthont teremtenek a víz jegyűek

Felismered-e a csillagjegyeket az otthonukról?

Amikor valakit megismersz, a tulajdonságai alapján megtippelheted a csillagjegyét. És ha elég szemfüles vagy, már a lakásába lépve megállapítod: itt bizony, egy Rák lakik.

Észrevétlenül hozzuk be a lakberendezési tárgyainkba, stílusunkba csillagjegyünk vonásait. Persze van az a tudatosság és az a szakember, aki eltünteti ezt, de a többségünk maga alakítja ki az életterét, amiből nem hiányoznak azok az apróságok, színárnyalatok, amik pontosan megmutatják: kik vagyunk.

nő függőágyban

Fotó: Unsplash

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák rajong a családjáért, szeretteiért. A lakásában számos fotó, gyerekrajz található, csinos, de keveredett stílusú keretekben. Kellemes hangulatú az otthona, kényelmes fotelekkel, hívogató asztallal, úgy érzed nála: hazaérkeztél. Nem éppen a legrendesebb csillagjegy, mert inkább élvezi az életterét, nem tekinti kiállítási területnek. De ez a kellemes összevisszaság nyugalmat, békét és szeretetet áraszt.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Takarékos csillagjegy, így a lakásában sem találsz majd felesleges luxust. Kedveli a sötétebb tónusokat, bohókás részleteket. Szívesen használ régi, lomtalanított kiegészítőket, amiket kedvére átalakít. A legfontosabb számára a saját tere, így ha egy Skorpió otthonában jársz, a hálószoba vagy a dolgozósarok kitűnhet a lakás többi pontjához képest. Ezeket sokkal kidolgozottabban, élettelin rendezi be.

Halak (február 19. – március 20.)

Csillagjegyét nem meghazudtolva, rajong a kék szín minden árnyalatáért. Otthona a pihenés és a nyugalom szigete, rengeteg felület szolgál kényelmes fekvésre, üldögélésre. Díszpárnák sokasága található nála, így bárhol le tud ülni, merengeni egyet, hogy aztán az érkező ihlettel belevágjon újra a teendőibe. Az egész környezete derűs, bármikor érkezel hozzá, egyszerre érzed magad nála nagyon ellazultnak és a színek energiájától felfrissültnek is.

(via indiatimes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top