nlc.hu
Horoszkóp

Ha Bak a szexpartnered, nehogy beleszeress

3 csillagjegy kezelhetetlen szexpajtás lesz, ha belezúgsz

Misztikusnak tűnhet egyeseknek a szexpajtási viszony, de vannak olyan nők, akiknek élete része az ilyen kapcsolat. A gond csak akkor van, amikor az egyik fél többet akar.

A karrier, túlórák vagy a lelki fájdalomtól való menekülés jó indok lehet egy szexpartneri kapcsolatra. Amikor ez rendszeressé válik, elkerülhetetlen, hogy az egyik fél egyszer csak többet akar. Hogy ne ess ebbe a hibába, elmondjuk, milyen lesz három csillagjegy, amikor megérzi: nálad az érzelmek is játékban vannak.

félmeztelen férfi vízből jön ki

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

A legnehezebben kezelhető partner, ha nincs meg köztetek a kibontakozó szerelmesek köteléke. Szórakoztató pasi, de egyik pillanatban édesen istenít, a következőben már tesz a fejedre és a pultos lánynak csapja a szelet. Az a helyzet, ha nem szerelmes beléd, akkor nem is érdekli, mi van veled. Magával törődik, a saját igényeivel, a szórakozással. Ha nem az ő szabályai szerint játszol, vége a játéknak.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Soha nem fogja kimutatni az érzéseit, szóval nem fogod tudni, hányadán is állsz vele. Ha a kapcsolatotok már tart egy ideje, viszont nem halad semerre, hosszas nyaggatás után fogod csak kiszedni belőle, mit is szeretne. Ha nem szerelmes beléd, amiről már valószínűleg tudnál, inkább hagyd a csudába. Szexpartnerként ne várj tőle többet annál, amit az ágyban nyújt. Ha úgy érzed, egy kicsit belezúgtál, ideje lelépni, mielőtt jobban fájni fog.

Bak (december 22. – január 19.)

Imád veszekedni, vitatkozni, mert ezzel érzi magát erőfölényben. És soha nem hagyja, hogy nyerjél. Ha nem szeret, soha nem leszel képes még a tiszteletet sem kicsikarni belőle, nemhogy a szeretet egy morzsáját. Szexrandijaitokon főnöknek gondolja magát, és ha kedveskedsz neki, természetesnek veszi. Amikor elkezdesz abban reménykedni, hogy bármit visszakapsz tőle érzelmileg, vesztettél. Lépj ki, mielőtt pokollá lesz az életed.

(via herway)

Ez is érdekelhet szexi telefonáló nő blézerben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top