nlc.hu
Horoszkóp

A Halak erogén zónái

Fedezd fel a Halak erogén zónáit!

A Halak jegy szülötte romantikus álmodozó. Számára a szex nem csak testi örömről szól, hanem az érzelmi, lelki kapcsolódásról.

Az érzéki szex nagyon fontos a Halak számára, mert ezzel is fokozza a szerelmével való kötődést és párja boldogságát. Szeretkezés közben mély lelki, érzelmi és spirituális kapcsolatba kerül vele. Imádja, ha megérintik, és ő is imádja megérinteni a partnerét.
Ha szeretnéd a legnagyobb örömben részesíteni Halak jegyű partneredet, simogasd, becézd a legérzékenyebb testrészeit. 

meztelen női lábak

Fotó: Unsplash

1. Kényeztesd a lábfejét

A legérzékenyebb zónája, a lábujjakkal együtt. Ha izgalomba szeretnéd hozni őt, egy finom, érzéki lábmasszázs mindennél hatásosabb. Dörzsöld a lábát, csókolgasd, használhatsz hozzá mandulaolajat is. Bár szereti, ha ő szolgál ki téged, hiszen rendkívül nagylelkű és az örömöd az első, nyugtasd meg, hogy ezúttal engedje el magát. Amint ez megtörténik, nagyon erotikus lesz számára, hogy átadja az irányítást neked. Bármi ötleted támad, hogy mit csinálj a lábfejével, ne fogd vissza magad! Amikor nem olajos masszázsban részesíted, akár csokikrémet is nyalogathatsz róla…

2. Masszírozd a kezét

Halak jegyű partnered nagyon szeret kéz a kézben sétálni, és őrülten romantikusnak tartja majd, ha időnként megcsókolod, megpuszilgatod a kezeit. Nem beszélve arról, hogy a keze a titkos erogén zónája. Szerelmeskedés előtt masszírozd meg a kezét, majd kösd be a szemét. Vezesd végig a tenyerét, ujjait a testeden, érezze a ruhád és a bőröd váltakozásait. Simogathatod őt magát is a saját kezeivel, de használhatsz meglepetéseket, mint például egy jégkocka, vagy egy könnyen olvadó bonbon.

3. Keresd a fején a titkos pontokat

A koronacsakra a felsőbb erőkkel való összeköttetés felelőse, és a Halak szoros kapcsolatban áll ezzel a csakrával. Nem csoda, ha a fejét kényeztetve extázisba kerül, szinte átlép egy másik dimenzióba. Cirógasd az arcát, csókolgasd a fülét is. Masszírozd a fejbőrét, játssz a hajával, óvatosan húzkodd meg. Ez erősíti a fejbőr vérkeringését, az érintésed pedig teljesen feltüzeli a szerelmedet. Keresd meg azokat az egyedi pontokat, amikről senki más nem tud. Érintsd meg néha pajkosan, akár nyilvános helyen is, hogy tudja: kívánod, szereted, ő a legfontosabb neked.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top