nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen szülő leszel, ha tűz jegyű vagy

Ha Oroszlán vagy, kemény és igazságos szülő leszel

A lobbanékony tűz jegyek számára fontos, hogy életrevaló és erős gyermekeket neveljenek. Önálló lényeket, akik a maguk útját járják – de a bajban mindig számíthatnak szüleikre.

Lehet, hogy most még távol áll tőled a családalapítás gondolata. Nézd meg, mit jósolnak a csillagok, ha egyszer te is szülő leszel. Ha úgy döntesz, gyermeket vállalsz, az sokszor áldozatokkal jár és nagyon sok munkával. De amikor megérzed a feléd áradó szeretetet, az elsöpör minden gyötrelmes pillanatot.

apa lányaival pipacsmezőn

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Ha eljön az idő a családalapításra, egy csomó gyerekkel szeretnéd magad körülvenni. Legalább három csemete érkezését ígérik a csillagok, akiknek szerető szülője leszel. Imádni fogod, ahogy reggelente a meleg ágyba bújnak mellétek, és vicces csevegésükkel szórakoztatnak. Remekül indul a nap! A gyerekek nem állnak útjába a karriernek, Kosként mindkét terepen megállod a helyed. Megtalálod a tökéletes egyensúlyt család és munka között, a gyerekeid pedig a legjobb barátjukként osztják meg veled minden gondjukat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kemény, szigorú szülő leszel, aki igazságos. A csillagok neked négy gyermeket jósolnak, akikkel minden pillanatot élvezel majd. Nagyszerű vezető vagy, és már kicsi koruktól átadod nekik is azokat a képességeket, amik őket is azzá teszik. Problémamegoldásra, szervezettségre és függetlenségre neveled őket. Gondoskodó szülő leszel, de amint látod, hogy boldogulnak maguk is, a háttérbe vonulsz. Bármilyen jól felkészíted őket a vad világra, mindig számíthatnak rád. Ha baj van, ott leszel.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Leendő két gyermeked jelenti majd a világot. Mindent megadsz nekik, és ha úgy alakul, egyedül is képes leszel gondoskodni róluk. Úgy gondolod, csak te ismered őket igazán, te döntesz minden fontos kérdésben velük kapcsolatban. Arra tanítod őket, hogy legyenek jók, ne alázzanak meg másokat, és ne csináljanak olyan dolgokat, amit később megbánhatnak. Soha nem tudnak hazudni neked, mert minden rezzenésüket felismered. Tudod, hogy a gyerekekért sok áldozatot kell hozni, de megéri. Imádni fognak és erre mindennap emlékeztetnek majd.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top