nlc.hu
Horoszkóp

Találd ki, milyen csillagjegy lakik itt

Soha ne ülj az Oroszlán trónusára!

Gondolkoztál már azon, hogy mennyire árulkodik rólad az otthonod? Játssz el a gondolattal, és találgasd, a lakásuk alapján milyen jegyűek az ismerőseid.

A környezet hatással van a hangulatunkra, a munkánk hatékonyságára, lelki állapotunkra is. Mi pedig olyan környezetet teremtünk, ami tükrözi a jellemvonásainkat, ezáltal a csillagjegyünket is. Néha tippeld meg, milyen jegyű az illető, ha az otthonába lépsz először. Ez a kis játék fejleszti az intuíciódat is.

napos fényes arany otthon

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Ha minimális dekoráció mellett nagy tereket találsz, biztosan egy Kos lakásában jársz. A hobbijait szenvedélyesen űzi, így ne csodálkozz, ha komplett mozisarkot vagy edzőtermet is találsz nála. Ezeknél ügyel a részletekre is, míg más téren a letisztult dizájn és a kevesebb több elvet használja a lakberendezésben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A nap jegy maga az Oroszlán, és ezt tökéletesen tükrözi a személyisége. Apropó tükör: ha hatalmas tükrök, grandiózus dekorációk, pompás textilek vesznek körül valakit, egyből kitalálhatod, egy Oroszlán barlangjában jársz. Azon se csodálkozz, ha az ülőgarnitúra egyike trónszékre hajaz, de meg ne próbálj beleülni! Kizárólag az ő helye.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Szereti belakni a teret. Nem erőssége a rend, de otthona egyes részei meglepően rendszerezettek. A könyvespolc biztosan az, ott tartja nagy becsben tartott utazási könyveit, dokumentumait. A falakon antik vagy különleges térképek is felbukkannak, és egzotikus tárgyak a világ minden tájáról. Ha az enteriőr egy világutazóról árulkodik, nem lehet más a tulaj, csakis a Nyilas.

(via indiatimes)

Ezt olvastad már?

Ők a rendetlen csillagjegyek

Ez is érdekelhet rendetlen szoba Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top