nlc.hu
Horoszkóp

Ha új munkád van, ezekkel a kristályokkal még jobb leszel

Jobban megy a munka ezzel a 4 kristállyal

Ha mindig kupi van az asztalodon, ideje rendet tenni. A tiszta tér segít a munkában, és lesz helye az új kristályoknak is, amik garantáltan hatékonyabbá tesznek.

Fontos, hogy tiszta legyen a terep a hatékony munka érdekében. Fizikailag a letisztult kép segít, spirituálisan pedig az ártó energiák elűzése ad helyet a teremtő pozitívaknak.
Ha ezzel megvagy, egy kis tálban, vagy ha nagyobb darabok, csak úgy magukban helyezd el a segítő kristályokat.

ametiszt kristály kézben

Ametiszt / Fotó: Unsplash

Kvarckristály

Amikor teljesen szét vagy esve a millió feladattól, akkor jön képbe a tiszta, átlátszó kvarckristály. Segít összpontosítani, növeli a koncentrálóképességet és lecsendesíti az elmédet, hogy priorizálni tudj.
Mielőtt a végső helyére teszed, tedd a két tenyered között a szíved elé a követ, és mondd ki: „beprogramozom ezt a követ a figyelem és összeszedettség érdekében”. Ha készítesz magadnak egy listát a tennivalókról, az erősebb hatásért tedd a kristály alá.

Ametiszt

Ha ismered a határidők vagy a hirtelen beeső, „holnapra” elvégzendő feladatok okozta stresszt, az ametiszt segíteni fog ennek csökkentésében. A kristály rezgései támogatnak, hogy nyugalomra lelj egy őrült nap során, és ha van szusszanásnyi időd, le tudj csillapodni. Programozd be ennek érdekében. Amikor szükséged van, használd emlékeztetőként a relaxációhoz.

Rózsakvarc

A szeretet energiáját szimbolizáló rózsakvarc arra emlékeztet, hogy szeresd magad és legyél könyörületes önmagaddal és másokkal is. Ha hibázol, ne kezdj önmarcangolásba, keresd inkább a megoldást. Ha valakivel durván viselkedtél, a rózsakvarc segít rendezni a helyzetet. Programozd be kedvességre, és ha úgy érzed, ítélkező voltál vagy nem túl 

Krizokolla

Egy új projekt vagy feladat kezdetén, használd ezt a követ katalizátorként. Motivált és izgatott vagy, de ez a kristály egy erős kezdő rúgást ad pluszban. Segít jobban inspirálódni, és új szemszögből látni a dolgokat. Programozd be az ötletek, jobb rálátás, a kreatív megoldások érdekében. Tedd a többi ásvány mellé az asztalodra, vagy oda, ahol ötletelni szoktál.

(via goop)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top