nlc.hu
Horoszkóp

A víz jegyeket érzékenyen érintik a szigorítások

Készülj, a Rák már a hétvégén drámázni fog

A víz elem három képviselője a horoszkóp legérzékenyebbjei. Mind a hárman felfokozottan élik meg az újabb szigorításokat, készülj, ha valamelyikükkel együtt élsz.

Mindenkit megviselnek a korlátozások, még akkor is, ha valakinek ez nem jelent túl nagy változást az előző időszakhoz képest. Ha kiderül, hogy kéne még egy csomag rajzlap a gyereknek, vagy valami olyan, amiért eddig csak leugrottál – most frusztráló lehet, hogy nem teheted. Kinek-kinek a vérmérséklete szerint tör elő a benne lévő feszültség, a víz jegyek pedig ebben élen járnak. 

nő egyedül otthon

Fotó: Unsplash

Rák (június 21. – július 22.)

Szörnyű hangulatváltozásai lesznek, vagy magába zuhan. Ki nem állhatja, hogy korlátozzák, és ezt ki is mutatja. Azon fog sopánkodni, hogy miért történik ez éppen vele, és miért pont most? Mi lesz így az életével? A Rák elképesztő érzékeny, sőt, gyakran túlérzékeny. Kiváló alkalom ez számára egy kis drámázásra, ami általában elég jól megy neki.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Túlzásba viszi ezt is, mint alapvetően a vírus elleni védekezést. Egy misztikus ellenség elleni harcba indul, amihez bevet minden tudományos és fantasztikus védekezési eszközt. Az otthonában fertőtlenít, zsilipel, feliratoz, hogy megvédje magát és szeretteit. Minden óvintézkedést betart, percre készen figyeli a híreket, van-e újabb tenni- és betartani való.

Halak (február 19. – március 20.)

A jóságos, önfeláldozó Halak most is megtalálja a módját, hogy segítsen. Ő lesz az első, aki kiírja a liftre, hogy bevásárlást vállal az időseknek. Mindig lesz nála pár saját készítésű maszk, amit boldogan ajándékoz oda. Nem jöhet olyan korlátozás, ami beszabályozná a belőle áradó szeretetet, és mindent, ami ezzel jár.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top