nlc.hu
Horoszkóp

Így viselik a szigorításokat a tűz jegyek

Az Oroszlán ontja magából a tartalmat

Vannak, akiket bezártság stressze magába fordít. Mások pedig őrült tempóval kezdik megosztani az életüket, ha már ők maguk korlátozva vannak.

Nem kell ahhoz magamutogató Oroszlánnak lenni, hogy az ember irtóra akarjon már végre beülni egy kávézóba, és rendelni valamit. Mindenkinek hiányzik a régi élete. Egyesek könnyedén beletörődnek, és leszoknak a társas érintkezésről. De vannak, akik az online világban találják meg a vigaszt, majd szórakoztatják az ismerősöket és ismeretleneket életük minden történéséről.

nő szelfizik otthon

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Tele van ötletekkel, hogy mit csinál az otthonlét alatt. Mindent az irányítása alatt fog tartani, a bevásárlás megszervezését is ő intézi majd, és ő választja ki, milyen játékokat játszotok. Imádja, ha olyan helyzet adódik, ahol a hatalmát fitogtatni tudja. A kötelező otthonlét pedig remek apropó, hogy ő legyen a főnök. De egy dologra számítani kell: minél tovább tart ez az állapot, a Kos annál idegesítőbbé és türelmetlenebbé válik.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ha nem tud mások előtt szerepelni és vezérükként ünnepeltetni magát, kénytelen lesz kizárólag saját magával foglalkozni. Ha nem is egyedül éri a lezárás, akkor sem lesz ez másként: önzőbb énjét mutatja, mint bármikor. Körülötte forog majd ez a pár hét, és ha otthon nem kapja meg a rajongást, arra is lesz megoldás. A közösségi rendszereken megtalálja a közönséget, akik istenítve éltetik.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nincsenek túlzott érzései ezzel az egésszel kapcsolatban. Teszi, amit tennie kell, és nem izgatják mások nyafogásai. Természetesen nagyon várja a végét. Látja magát a következő úti céljának helyszínén, felszabadultan, gondtalanul. Legyen vége, lapozzunk, éljük ismét az életünket.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top