nlc.hu
Horoszkóp

A levegő jegyűeknek sem könnyű a beszűkült élet

Online is buli az élet az Ikrekkel

Nem pótolhatja a technika az elmúlt év kimaradt pillanatait. Mindennel próbálkozhatunk, de az igazi az lesz, amikor felhőtlenül magunkhoz szorítjuk rég látott szeretteinket.

Így van ezzel a legtöbb csillagjegy is. De az Ikreket különösen nehezen érinti, hogy megállt a világ. A szociális élet királya vagy királynője, akinek a létét meghatározza, hogy emberek közt, pezsgésben legyen. Amíg pedig nincs jobb, álljon fejére a virtuális tér!

videóhívás nevető férfi

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Meg akar halni, ha egyedül kell végigcsinálnia a bezártságot. Ha nincs társasága, hiába a tízfős videóchatek, online táncórák és élő DJ-szettek… ő félembernek érzi magát. Nincs mit tennie, az online világban keresni menedéket, és amikor lehet, jó nagyokat sétálni a közeli parkban, akár többedmagával, de nagyon elővigyázatosan.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Örömmel és pozitívan veszi tudomásul, hogy a bezáruló világ plusz idővel ajándékozza meg otthon. Tudja, mivel fogja csinosítani tavaszi hangulatúvá az otthonát. És végre lesz ideje a sminkcuccok és a gardrób színek szerinti rendszerezésére is! A kissé idealista Mérleg úgy fogja fel ezt, mint egy jó bulit, elfeledkezve a valódi okokról és a helyzet komolyságáról.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Nem érinti érzékenyen őt semmiféle korlátozás, alapból így éli az életét. Ami másoknak érintkezések nélküli, az számára a normális. Függetlenül élni, háttérbe húzódni, otthon lenni – semmi rossz nincs ebben! Persze akkor a legjobb, ha most is egyedül teheti ezt, a saját ritmusában. Ha valakivel együtt kell átvészelnie a helyzetet, egy idő után elviselhetetlenné válik.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top